23 sep 2007

Wedstrijdverslag SK Munkzwalm – KSV Geraardsbergen

SK Munkzwalm – KSV Geraardsbergen: 0-2

Met een 0 op 9 op de tabel, moest KSV Geraardsbergen de verplaatsing maken naar SK Munkzwalm. KSV had wel veel balbezit, maar het was toch een kwartier wachten op de eerste doelkans. Op een vrijschop van Andy Peleman kon doelman Andy Dierickx de bal stoppen. Op het halfuur werd Christophe Neirinckx in het strafschopgebied onderuit gehaald door Gregory Vekeman. Andy Peleman kon de penalty omzetten: 0-1.


Pieter Van der Linden

Enkele minuten later werd Kerim Farjallah gelanceerd door Nicky Van Den Borre. Farjallah besloot op de thuisdoelman, maar een goed gevolgde Pieter Van Der Linden kon de voorsprong verdubbellen: 0-2.
Net voor de rust moest KSV-doelman Bart Verstichelen redden op een poging van Arvid Minnaert.

Ook in de tweede helft kon de thuisploeg niet echt dreigen. Aan de overkant moest doelman Andy Dierickx redden op een schot van Kerim Farjallah. Even later ging een vrije trap van Andy Peleman juist naast. Op het halfuur moest de thuisdoelman nog een poging van Pieter Van Der Linden stoppen. In de eindfase van de match besloot thuisspeler Robby De Tandt nog van dichtbij over het Geraardsbergse doel. Meteen zijn de eerste punten binnen voor de rood-gelen.

SK Munkzwalm: Dierickx, Ysebaert, De Coene, Goessens, Spitaels, Minnaert, Simoens (45′ Franceus), De Tandt, De Mulder, Vekeman (45′ Fouquet), Cruypelinck.

KSV Geraardsbergen: Verstichelen, De Wannemaeker, Maginet, Neirinckx, Van Der Linden, Van Den Borre, Fleurinck, Broodcoorens (45′ Gustin), Van Slembrouck, Peleman (72′ Guede), Farjallah (88′ Roelandt).

Doelpunten: 29′ Andy Peleman (0-1); 36′ Pieter Van Der Linden (0-2).

Aanstaande zondag staat de Geraardsbergse derby tussen KSV en Wilskracht Idegem op de affiche. Afspraak om 15 uur aan de Molendreef.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background