18 jan 2009

Wedstrijdverslag SK Lebeke Aalst-KSV Geraardsbergen

SK Lebeke-Aalst – KSV Geraardsbergen: 0-2

In de tweede provinciale stond de topper tussen co-leider SK Lebeke-Aalst en het vijfde geklasseerde KSV Geraardsbergen op de kalender.
De rood-gelen begonnen gretig aan de wedstrijd. Na een hoekschop van Stijn Serlippens kon Niels Straetmans naar doel koppen, maar de bal werd net voor de doellijn gekeerd door Tim Geeroms. Op het kwartier kon Christian Golike voorzetten, maar thuisdoelman Koen Heremans kon het schot van Michael Fleurinck in twee keer stoppen. Halverwege de eerste helft was er ook een redding nodig van KSV-keeper Michel Wittenberg op een doelpoging van Pieter Van Geite. Aan de overkant moest de thuisdoelman een vrije trap van Michael Fleurinck stoppen. Twee minuten voor de rust werd Jonathan De Gieter foutief afgestopt door Kevin De Wannemaeker. Bezoekend doelman Michel Wittenberg kon echter de penalty van Raf Constant afstoppen.
Onmiddellijk na de rust kwam de Oudenbergploeg op voorsprong.


Stijn Serlippens

Na een lange bal van Michael Fleurinck kon Stijn Serlippens afwerken: 0-1.
Lebeke-Aalst probeerde te reageren, maar Michel Wittenberg kon redden op de poging van Raf Constant. Even later was er nog een prachtsave van de Geraardsbergse doelman nodig om Bart Guldemont van een doelpunt te houden. Op het uur werd Michael Fleurinck in het strafschopgebied neergehaald door Jonathan De Gieter. Maar ook doelman Koen Heremans stopte de penalty van zijn overbuur Michel Wittenberg. Enkele minuten later moest Wittenberg redden op een poging van Pieter Van Geite. Aan de overkant moest Heremans plat op een doelpoging van Pieter Van Der Linden. De thuisploeg voerde de druk op, maar ook Glenn Van Berlamont raakte niet voorbij de Geraardsbergse doelman. Met nog een zevental minuten te spelen moest Michel Wittenberg nogmaals redden op een doelpoging van Bart Guldemont. Het doelpunt viel echter aan de overkant. Op voorzet van Christian Golike knalde Stijn Serlippens de bal tegen de netten: 0-2.
Door deze nieuwe overwinning rukken de Geraardsbergenaars op naar een gedeelde derde plaats in de klassering. Zaterdagavond moeten de rood-gelen op bezoek bij Jong Zulte.

SK Lebeke-Aalst: Heremans, Vermassen, Geeroms, Roelandt Nico (63′ Van Berlamont), Guldemont, De Rijck, Van Isterdael (62′ Van Asbroeck), Constant, De Gieter, Van Geite, Roelandt Jelle.

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Wannemaeker, Straetmans, Maginet, Roelandt, Van Der Linden, Fleurinck (77′ Wattez), Perreman (62′ Sadones), De Leenheer (72′ Van Den Borre), Serlippens, Golike.

Doelpunten: 51′ en 89′ Stijn Serlippens (0-1 en 0-2).

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background