16 sep 2007

Wedstrijdverslag SK Denderhoutem – E. Moerbeke

Wedstrijdverslag SK Denderhoutem – FC E Moerbeke: 4-0

Al in de openingsminuut is er meteen een eerste kans voor de groen witten wanneer Cedric Van Den Berge past naar Johan Mees maar die besluit op de vuisten van de thuisdoelman Gunther Vanden Stockt.
In de 6 de min wordt het echter aan de overkant meteen 1-0 Guy Gijselinck steekt door tot bij Kevin Detaille die gekruist voorbij de bezoekende doelman Bart Claes de bal tegen de netten werkt.
3 min later waagt Didier Janssens zijn kans met een knal van buiten de grote rechthoek maar maar pal in de armen van de thuisdoelman. Net voor het eerste kwart is verstreken moet de thuisdoelman al zijn kunnen al voor de derde keer tonen om het schot van C Van Den berge uit de winkelhaak te saven.
In de 18 de min nog maar eens C Van Den Berge die op doel schiet maar alweer bokst de thuiskeeper de bal uit zijn doelvlak.
In de 21ste min een prachtige aanval van de thuisploeg via K Detaille die teruglegt bij Wesley van den Borre die echter via het been van Koen Van Den Houten over het bezoekende doel schiet.
In de 25 ste min mag Marnick De Blander van op de eigen helft richting bezoekende doel gaan maar besluit een beetje knullig ver naast. Echter in dezelfde minuut kan W Van Den Borre via een lob de 2 – 0 toch op het bord zetten.
2 min later opnieuw Denderhoutem met K Detaille die naast schiet. In de 39 ste min nog eens de bezoekers met een afstandschot van D Janssens die net over de deklat buiten gaat.
1 min later wordt Michael Meulenyser net buiten de rechthoek foutief neergehaald maar de daaruit volgende vrije trap van D Janssens verdwijnt via de muur uit het spel.

De eerste 5 min na de rust zijn licht in het voordeel van de bezoekers zonder echt gevaarlijk te kunnen zijn.
In de 54 ste min dan omspeelt K Detaille nog maar eens de buitenspelval door van op de eigen helft richting bezoekende doel te trekken, Bregt Cambier kan hem echter goed naar buiten drijven en hij besluit dan ook hoog over. B Cambier die trouwens iets later vervangen werd wegens een verwonding aan de duim. Denderhoutem gaat dan nog maar eens op het gaspedaal staan en zo schiet G Gijselinck in de 59 ste min net over de kruising. Op het uur trapt W Van Den Borre voorlangs.
In de 66ste min wordt een flater van Kenneth Leroy in de verdediging afgestraft met het derde doelpunt via Kenny Goossens die de bal bij de volledig vrijstaande K Detaille legt en die laat er geen gras over groeien maar schiet in de hoek binnen. Net voor het ingaan van het laatste kwartier wordt K Detaille nog maar eens van op de eigen helft gelanceerd, zijn schot wordt in eerste instantie gekeerd op de voet van bezoekende doelman B Claes maar hij kan in de rebound de bal over de doelman lobben en de zware 4-0 cijfers staan op het bord.
In de 78 ste min wordt K Leroy foutief gestopt juist buiten de rechthoek, de ingevallen Sanon Daouda draait de bal rond de muur maar een goed keepende thuisdoelman voorkomt de eerredder.
2 min voor het einde dreigt de fordait score maar Patrick Steenhout besluit op de voeten van de bezoekende doelman.
1 min voor het einde lanceert Peter Lackner, K Leroy die buitenkant voet in de kruising besluit maar nog maar eens voorkomt G Vanden Stockt de eerredder.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background