30 sep 2007

Wedstrijdverslag SK Aaigem – E. Moerbeke

SK Aaigem – Eendracht Moerbeke: 1 – 2

Vandaag kon de wedstrijd voor Moerbeke tegen SK Aaigem niet beter beginnen. Reeds in de eerste 5 min kan Kenneth Leroy met een ver afstandsschot doelman Kevin Raveydts verrassen en de 0-1 aantekenen.
Tijdens het eerste kwartier waren er dan nog een paar kansjes met de beste net op de 15 de min van Didier Janssens die net naast besloot.
Er wordt zelf gedurende het eerste half uur voornamelijk goed voetbal gebracht van de bezoekers want nog voor het verstreken is besluit ook Michael Meulenyzer net naast. Even later kopt ook D Jansens nog maar eens net naast een karrenvracht kansen en amper eentje benut als dit maar goed afloopt. En inderdaad even later fluit de scheidsrechter strafschop voor de thuisploeg, Erny Gordts neemt zijn verantwoordelijk en schiet de 1-1 ruststand tegen de netten.

De tweede helft was amper in gang gefloten of Eddy Beeckman besloot een reuze kans op de voorsprong in het zijnet.
Eens de eerste 10 min van de tweede helft voorbij konden de bezoekers het hef terug in eigen handen nemen met Cedric Van den berge die alleen op doelman Raveydts af kon gaan en de bal door de benen van de thuisdoelman tegen de netten knalde en de bezoekers opnieuw op voorsprong.
Daarmee was het vet van de soep want de bezoekers besloten geen risico’s meer te nemen en de thuisploeg was onmachtig om de Moerbeekse defensie te ontwrichten.

Moerbeke neemt daardoor de 3 belangrijke punten mee naar huis. Volgende week ontvangt Eendracht om 15u Nederhasselt op de terreinen aan de Zikastraat.

 
Tags

Verder lezen

Volgende bericht

Inbraken


Vorige bericht

Vissterfte op Dender


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background