15 apr 2007

Wedstrijdverslag Racing Bambrugge – KSV Geraardsbergen

Racing Bambrugge – KSV Geraardsbergen: 1 – 0

KSV Geraardsbergen kon voor de verplaatsing naar het derde gerangschikte Racing Bambrugge geen beroep doe op Andy Peleman en Danny Lorge.
In de eerste minuut moest KSV-doelman Wim Holderbeke redden op een vrijschop van Michiel Van Impe. Ook de rood-gelen zorgden voor dreiging met een schot van Christophe Neirinckx tegen deklat. Op het kwartier moest Wim Holderbeke nog een schot van Dieter De Clippeleer stoppen. Nadien was het terug de beurt aan de bezoekers om enkele kansen te creƫren. Nadat eerst een vrijschop van Joeri Dujaquier naast ging, moest thuisdoelman Freek Hostens redden op een poging van Kerim Farjallah. Even later kon doelman Hostens een schot van Joeri Dujaquier onvoldoende afstoppen, maar Wouter Sadones kon niet afwerken in de rebound. Het doelpunt viel een minuutje later aan de overkant toen een afgeweken vrijschop van Michiel Van Impe in doel verdween: 1-0.
Kerim Farjallah trapte nog een vrijschop naast, en doelman Wim Holderbeke moest voor de rust nog ingrijpen op een schot van Klaas Van Den Bossche.
De tweede helft begon met enkele kansen voor de thuisploeg. De bezoekende doelman moest pogingen van klaas Van den Bossche en Ruben Schepens stoppen, en Michiel Van Impe zag een poging naast het bezoekende doel verdwijnen. Op het uur moest KSV-doelman Wim Holderbeke nog redden op een doelpoging van Klaas Van den Bossche. Het laatste halfuur kwam er meer druk van de Oudenbergploeg. Op vrijschop van Joeri Dujaquier kon de ingevallen Pieter-Jan Van Laethem naar doel koppen, maar Hostens bleef attent. Met nog een tiental minuten te spelen was er een prachtsave van de plaatselijke doelman nodig om Kevin de Wannemaeker van een doelpunt te houden. Na voorbereidend werk van Joeri Dujaquier liet Kerim Farjallah de kans op de gelijkmaker liggen. In de slotminuut moest doelman Freek Hostens nog een vrijschop van Kerim Farjallah stoppen.

Doelpunt: 25′ Michiel Van Impe (1-0)

Aanstaande zondag speelt KSV Geraardsbergen thuis tegen Eendracht Winnik. Noteer ook alvast zaterdag 5 mei in je agenda, want dan organiseert KSV Geraardsbergen een afscheidswedstrijd voor kapitein Wouter Eloot en hulptrainer Dirk Perreman. Tegenstander is dan Wilskracht Idegem, dat de kampioenstitel in derde provinciale behaalde.

 
Tags

Verder lezen

Vorige bericht

14/04/2007


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background