10 sep 2007

Wedstrijdverslag R. Bambrugge – KSV Geraardsbergen

Racing Bambrugge – KSV Geraardsbergen: 3-0.

De confrontatie tussen Racing Bambrugge en KSV Geraardsbergen was reeds een match tussen twee favorieten die op de eerste speeldag hun start hadden gemist.

Na vier minuten moest KSV-doelman reeds een kopbal van Klaas Wille stoppen. Twee minuten later kon Michiel Van Impe voorzetten, en kopte Ruben Schepens binnen: 1-0.
De bezoekers konden niet echt een vuist maken, en de thuisploeg bleef maar dreigen. Doelman Bart Verstichelen moest pogingen van Ruben Schepens en Kris Van Lippenvelde stoppen. Even later ging een schot van Klaas Van Den Bossche naast. Op het halfuur moest Verstichelen redden op een vrijschop van Michiel Van Impe, en vijf minuutjes later verdween nog een vrije trap van Michiel Van Impe over het Geraardsbergse doel. De Geraardsbergse doelman had nog een goeie redding in huis bij een poging van Thierry De Schepper. Vier minuten voor de rust mocht Thierry De Schepper nog een vrije trap nemen, en Klaas Wille kopte binnen: 2-0.
Onmiddellijk na de rust ging een vrijschop van Michel Van Impe naast. Eindelijk kwamen de rood-gelen ook even dreigen. Op een schot van Andy Peleman moest thuisdoelman Freek Hostens ingrijpen. Een minuutje later kon Michael Fleurinck zich voorbij de thuisverdediging werken, maar hij besloot over het thuisdoel. De bezoekers bleven ongevaarlijk, en in het slotkwartier creƫerde Bambrugge nog enkele kansen. Eerst ging een kopbal van Klaas Van Den Bossche naast, maar even later toen Thierry De Schepper kon voorzetten kopte de vrijstaande Kris Van Lippenvelde de bal in doel: 3-0.
Tien minuten voor tijd kwam de thuisploeg nog dicht bij een vierde treffer. Op voorzet van Klaas Van Den Bossche besloot Ruben Schepens onbegrijpelijk naast. In de slotminuten moest doelman Bart Verstichelen nog een kopbal van Ruben Schepens stoppen.
Met deze tweede nederlaag komt titelfavoriet KSV Geraardsbergen onderaan de klassering terecht met een 0 op 6. Zondag moeten de punten, met de komst van Oosterzele, dus zeker thuis gehouden worden.

Racing Bambrugge: Hostens, Van Der Eecken, De Clippeleer, Van Lippenvelde (89′ Korte), Van Den Bossche, Wille Stijn, De Schepper (86′ De Vis), Schepens, Van Impe, Clinckspoor, Wille Klaas (90′ Coppens).

KSV Geraardsbergen: Verstichelen, De Wannemaeker, Maginet (71′ Van Laethem), Neirinckx, Sadones, De Saedeleer (76′ Van Der Linden), Van Den Borre, Farjallah, Van Slembrouck, Peleman, Gustin (46′ Fleurinck).

Doelpunten: 6′ Ruben Schepens (1-0); 41′ Klaas Wille (2-0); 75′ Kris Van Lippenvelde (3-0).

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background