19 jan 2010

Wedstrijdverslag Overboelare – Zandbergen

K.V.R. Overboelare – SK Zandbergen: 2 – 3

Op een drassig maar toch redelijk goed te bespelen terrein verloor racing afgelopen weekend een wedstrijd dat het wel tien keer had kunnen winnen. De voorspelers waren blijkbaar niet in hun dagje, en achteraan stond de deur soms iets te vaak wijd open. Dit betekent natuurlijk niet dat de bezoekers uit Zandbergen de zege zouden gestolen hebben, integendeel, ze speelden een behoorlijke wedstrijd en wisten de weg naar het doel wel wat vlotter te vinden dan de oranje-zwarten.

De bezoekers begonnen ook het best aan de wedstrijd en zagen in de 9’ een schot geblokt van Diderik De Wolf. De daaropvolgende tegenaanval betekende meteen de 1 – 0 voorsprong voor Overboelare. Jordi Aubeeck kon doorgaan en scoren. Zandbergen reageerde met een knappe vrije rap van De Wolf die maar net over ging. In de 17’ moest racing gewoon scoren, maar Bram Callens zag nog de mogelijkheid om voor een leeg doel toch nog naast te trappen. Racing kreeg toch wel een paar opgelegde kansen, maar telkens ging het mis. Zo zagen we een goed schot van Daneels de deklat scheren, en knalde Vandesande maar net over. De bezoekers voetbalden toch ook wel wat kansjes bij elkaar en konden zeker aanspraak maken op een doelpuntje. Het werden er zelfs twee. In de 41’ zorgde Deveirman voor de ommekeer door twee maal te scoren. Bij de gelijkmaker kreeg hij te veel vrijheid van de thuisverdedigers, en bij zijn tweede doelpunt was er teveel twijfel bij doelman Claes om zijn doel te verlaten, en zo een doelpunt te voorkomen. Al had diezelfde doelman even voordien nog een doelpunt van De Wolf voorkomen met een prachtige redding. Jammer, maar racing kon met een 1 – 2 achterstand de pauze in.

Racing probeerde in het begin van de tweede periode de bakens te verzetten, en zette al in de 46’ doelman Barbé aan het werk, die een prachtige kopbal van Daneels uit zijn doel moest ranselen. Maar Zandbergen speelde het slim en wachtte geduldig op de tegenaanval. En dat resulteerde in de 55’ in de 1 – 3 voorsprong. Jonas Penne verscheen afgezonderd voor doel en scoorde vlotjes het derde doelpunt voor de bezoekers. Even over het uur spel had racing twee kansen om de scheve situatie alsnog recht te zetten, maar eerst redde doelman Barbé een schot van Aubeeck, en even later mikte Vandesande nog maar eens net over doel. Met nog vijftien minuten op de klok zorgde een knap opgezette aanval, afgerond door Daneels, nog voor de aansluitingstreffer, maar verder dan dit geraakten de racingers niet meer.

Wedstrijden KVR Overboelare:

Zaterdag 23/01/10

15.00 u Bonanza – KVRO Beloften
15.30 u KVRO -17 – Neigem
13.30 u Volkegem – KVRO -15
11.00 u KVRO -8 – Grotenberge
10.00 u KVRO -7 – Grotenberge

Zondag 24/01/10
10.00 u Boekel – KVRO II
15.00 u KVRO I – VK Onkerzele

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background