26 mrt 2007

Wedstrijdverslag Overboelare – Wit-Zwart ’93

K.V.R. Overboelare – Wit-Zwart ’93: 1 – 4

Overboelare moest het afgelopen zondag nog maar eens stellen zonder zijn idool “Dean Delannoit” die zich bij de laatste tien wist te plaatsen van de liedjeswedstrijd Idool 2007. En heel mooie prestatie van zangtalent Dean, wat eigenlijk niet kon gezegd worden van de prestatie die zijn ploeggenoten leverden tegen Wit-Zwart 93. De verdediging, zonder de gekwetste De Lignie, stond op slappe benen. Ook op het middenveld vond racing zijn draai niet zodat de aanvallers op geen enkel moment bruikbare ballen kregen. Het balvoordeel was dus voor de bezoekers, en de doelpunten vielen dan ook langs deze kant. Iets over het half uur mocht Muylaert zo maar de
0 – 1 binnen koppen. Bij racing waren ze blijkbaar nog aan het slapen, want binnen de vijf minuten stond er
0 – 3 op het bord. Eerst kon Farid Yamiya rustig scoren, en even later kon Tom De Beule profiteren om zijn ploeg op rozen te zetten.

Racing had in de tweede periode al meteen een mogelijkheid om aan die achterstand iets te doen, maar de pas ingevallen Henoit schoot een wenkende kans over. Op het uur ontsnapte racing aan een nog grotere achterstand toen Peter Demonie van op de strafschopstip hoog over schoot. Toen werd het even windstil, en was het wachten tot de tachtigste minuut op volgend gevaar. Misschien had doelman Claes het uurtje minder slaap nog niet helemaal verteerd, want met nog tien minuten te gaan verkeek hij zich op een gemakkelijke bal en via Muylaert stond de 0 – 4 op het bord. Racing zag nog een bal op de paal van Daneels en een mooie redding van de bezoekende doelman op een vrije trap van Sergooris. Passantino kon in de 86′ van op de stip nog de eer redden voor Overbeolare, maar verder dan dit kwamen de racingers niet. (GDO)

Wedstrijden KVRO

Zaterdag 31/03/07
10u00: Erembodegem – Juniors B
15u15: E Moerbeke (B) – Juniors C
14u00: Juniors D (A) – Appelterre (A)
15u30: Juniors D (B) – Meerbeke
11u15: Meerbeke – Juniors F-6
11u15: FC Brakel (B) – Juniors F-7

Zondag 01/04/07
10u00: Zandbergen – KVRO II
15u00: FCE. Onkerzele – KVRO I

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background