6 dec 2005

Wedstrijdverslag Overboelare – Steenhuize

K.V.R. Overboelare – FC Steenhuize: 11 – 1

DOELPUNTENFESTIVAL

Afgelopen weekend haalde Overboelare het van Steenhuize met een monsterscore. Elf keer kon de doelman van de bezoekers zich omdraaien om de bal uit zijn netten te vissen, en dat kon gerust een paar keer meer geweest zijn. Waren de schutters van Overboelare in goede doen? Of was Steenhuize zo slecht? Zaak is dat FC Steenhuize, net voor de eerste winterprik, toch maar even de leider in de rangschikking in eigen huis ging verslaan met 1 – 2. Wat we ook niet kunnen ontkennen is het feit dat de aanvallers van racing de laatste weken zowat met de ogen dicht weten te scoren. Zo schoot topschutter Van Butsele afgelopen zondag vier keer raak, en zijn medemaat in de aanval, Patrick Ronsse vond vijf maal de weg naar de netten.
Vorig weekend mocht Sinterklaas de aftrap geven, en de goede sint was nog maar net van het veld verdwenen, of Davy Van Butsele kopte de 1 – 0 op het bord. Drie minuten later bediende Ronsse de topschutter van Overboelare, en die kon in twee tijden scoren. En het ging zo maar door, want nog eens drie minuten later zette Patrick Ronsse een persoonlijke actie op die hij ook mooi afrondde met de 3 – 0. Steenhuize moest de wet van de sterkste ondergaan en zag hoe Ronsse net niet zijn tweede van de namiddag scoorde. De bezoekers kwamen in de 20′ ook even aan het venster piepen, maar her schot van Heyvaert ging net naast. Tien minuten later wezen de bordjes 4 – 0. Patrick Ronsse bediende nog maar eens Van Butsele die simpel binnenkopte. Op slag van rust kon Ronsse profiteren van een flater in de bezoekende defensie, en meteen bracht hij de forfaitscore op het bord. Frustratie bij de bezoekers zorgde ervoor dat Kristof Beke, wegens natrappen, vervroegd onder de douche mocht.

Racing domineerde met elf tegen tien ook de tweede helft, en scoorde in de 50′ langs Toon Vandesande (6 – 0). Nog geen drie minuten later verspeelde Passantino de bal, en Bart Spitaels kon de eerreddende treffer scoren voor de bezoekers (6 – 1). Op het uur knalde racing er nog eentje binnen langs Patje Ronsse, en vijf minuten later stond nummer acht op het bord. Doelman Standaert redde eerst nog het schot van de ingevallen Van Der Hauwert, maar tegen de knal van Davy Van Butsele had hij geen verhaal. Met nog twintig minuten voor de boeg zette Patje Ronsse nog maar eens een actie op. Deze keer snelde hij vriend en vijand voorbij van zowat het midden van het veld, om ook nog mooi af te ronden en de 9 – 1 op het bord te brengen. In de 86′ gebeurde dan waar de supporters om vroegen. Juist, een tiende doelpunt voor de oranje – zwarten van trainer Delahaye, die er wegens ziekte jammer genoeg niet bij was. Met een enig mooie beweging kon verdediger Ward Van Der Putten nummer tien op het bord brengen. In de allerlaatste minuut zette Patrick Ronsse de 11 – 1 einduitslag op het bord. (GDO)

De tweede ploeg van Overboelare won met enige moeite van DHW Denderhoutem met 3 – 4.

Wedstrijden KVRO

Zaterdag 10/12/05
13.00u Oudenhove – Juniors B
13.00u Winnik – Juniors C
13.30u Juniors D – Oudenhove
15.00u Juniors D – Ede
11.00u Velzeke – Juniors E -10
10.00u Juniors F -8 – W. Idegem
10.30u Deftinge – Juniors F -7
10.00u Zandbergen – Juniors F -6

Zondag 11/12/05
KVRO II Vrij
14.30u St Denderleeuw – KVRO I

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background