22 nov 2007

Wedstrijdverslag Overboelare – Ophasselt

Overboelare ontving dit weekend Ophasselt en verloor liefst niet om de aansluiting met de middenmoot niet te verliezen. De match begon vrij gesloten voor beide ploegen.Rond het kwartier kon Ophasselt voor het eerst op doel afdrukken maar zonder gevaar op doel. Bijde ploege speelden vrij defensief. Halverwege de 2de helft was het dan wel raak voor Ophasselt.Bij KVRO vergaten ze aandachtig te verdedigen waar de speler van Ophasselt zomaar onder doelman Sunny kon trappen. 0-1 was de score

KVRO liet niet begaan en kreeg via een sterk speelende Stijn Huysveld en Apo Koc degelijke kansen bij elkaar gespeeld, maar telkens zonder echt doelgevaar.

Net voor rust kreeg doelman Sunny de Pessemier de bal terug gespeeld, trapte overhaast de bal weg en speelde daardoor de bal in de voeten van een speler van de tegenpartij, die kon zomaar oprukken en de bal in doel leggen:0-2 was de onverdiende ruststand.

In de tweede helft zette Overboelare Ophasselt meteen onder druk. De ingevallen Bram Callens was zeer gemotiveerd ingevallen en zorgde meteen voor echt doelgevaar, spijtig genoeg voor Overboelare zat er voor Overboelare geen doelpunt in.

Rond de 60ste minuut was het dan wel raak voor KVRO, schitterende hoekschop van Sven Opdecam, richting 2de paal en daar stond Nico VandePontsele die mooi binnenkopte. 2de doelpunt voor nico in evenveel matchen.

De ban was gebroken voor Overboelare, de supporters van Ophasselt begonnen te zagen,en dat was op het veld duidelijk zichtbaar. Overboelare zette hun opmars voort.Bram Callens kreeg de bal aangespeeld door David DeLignie zette de mooi voor doel en daar was Samy Daikin die de bal mooi voorbij de doelman legde. 2-2 de stand.

Met nog 5 minuten te spelen zag het er opeens weer goed uit voor Overboelare. Het gevaar kwam weer van links en net zoals bij het 2de doelpunt zette Bram Callens de bal weer goed voor doel, en wie stond daar? Samy Daikin natuurlijk en die schoot de bal keihard in de onderhoek van het.3-2. De spelers van Overboelare konden dit bijna niet geloven.Overboelare in euforie.

Ook dit nog: de scheidsrechter moest in de 2de helft 3 maal het rode kartonnetje bovenhalen telkens voor spelers van Ophasselt.

Dit weekend speeld Overboelare op het veld van Moerbeke om 14u45.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background