27 okt 2008

Wedstrijdverslag Overboelare – Ophasselt

K.V.R. Overboelare – R. Ophasselt: 0 – 3

De derby tegen Ophasselt was een sportief treffen met veel kansen voor de thuisploeg, maar met doelpunten aan de andere kant, met toch wel een opmerkelijk feit, dat geen enkel doelpunt werd gescoord uit een goed opgezette aanval of uit een goed uitgespeelde kans.
Ophasselt had een eerste mogelijkheid vroeg in de wedstrijd, maar Van D’Helsen kon niet bij de bal om af te ronden. Racing had een eerste kans in de 7′, maar Stijn Huysveld nam de bal op de verkeerde voet. Even later zag Ophasselt een bal van Conard op de lijn gekeerd. Op het kwartier had Racing gewoon moeten scoren, maar De Bruyne besloot na een mooie actie op de paal. Een minuutje later was het wel raak aan de overkant. De thuisverdediging lette even niet op, en Mathias Bovijn kon een verre inworp van Lambert in doel verlengen. In de 23′ wezen de bordjes 0 – 2. Racing verdedigde alweer slapjes, en Van D’Helsen kon zomaar keihard binnentrappen. Vijf minuten later kon de bezoekende doelman een poging van Bram Callens van de lijn vegen. Racing had dus wel uitgespeelde kansen, maar kon ze niet verzilveren.

Overboelare had dus nog eens vijfenveertig minuten om iets aan die achterstand te doen. En ze probeerden het wel, zij het dan met schuchtere pogingen van Poelman in de 51′ en een schot hoog over van Kenneth Leroy vijf minuten later. Wat bij racing niet lukte, lukte wel bij de bezoekers uit Ophasselt, waar Lambert in de 72′ met een enig mooi afstandschot meteen de droge 0 – 3 eindstand op het bord schoot. Boeken toe dus voor Overboelare en de drie punten naar de buren. Goed, bij Racing kon men misschien verzachtende omstandigheden inroepen wegens het ontbreken van ondermeer doelman Claes en verdediger Delignie, maar dat neemt niet weg dat Ophasselt misschien fysisch iets steviger stond te voetballen, en dat racing toch wel een beetje prutste met de kansen die het had. Volgende week trekken de mannen van trainer Eliano naar Erperondegem (aanvang wedstrijd om 14.30 uur), waar zeker punten moeten gepakt worden.

Wedstrijden KVR Overboelare

Zaterdag 01/11/08
14u30: Wit Zwart 93 – KVRO Beloften
10u00: KVRO -7 – FC Brakel
09u45: E. Houtem – KVRO -8
13u00: KVRO A -15 – SV Geraardsbergen
11u30: KVRO B -15 – Appelterre
15u00: KVRO -17 – Meerbeke

Zondag 02/11/08
10u00: KVRO II – KVV Ardennen
14u30: Erperondegem – KVRO I

 
Tags

Verder lezen

Volgende bericht

Versterking bij Groen!


Vorige bericht

Uitslagen 25/10/2008


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background