21 sep 2010

Wedstrijdverslag Overboelare – Neigem

Racing speelde afgelopen weekend tegen een zeer degelijke ploeg die dit prille seizoen nog geen enkele wedstrijd verloor en met deze wedstrijd erbij, zeventien keer scoorde en slechts twee tegendoelpunten slikte.
De bezoekers begonnen gretig aan de wedstrijd en legden toch wel aardige combinaties op het veld. Een eerste schuchtere poging op doel zagen we in de vijfde minuut van Arno Buyl. Enkele minuten later wezen de bordjes plots 0 – 1 toen Beyl zijn kans waagde en zijn schot via het been van een verdediger in doel zag verdwijnen. De thuisploeg kwam aanvallend maar weinig aan bod, en het was wachten tot de twintigste minuut op een aardige poging van Jorn Bocktael. Neigem de gevaarlijkste ploeg dus. Zo zagen we in de 27’ een bal van Bellemans net over gaan en met nog vijf minuten op de klok was de 0 – 2 een feit. Racing verdedigde iets te slap en Arno Buyl kon de bal simpel binnen leggen. Op slag van rusten miste Beyl nog een reuzenkans toen hij van dichtbij over schoot.

In de tweede periode zorgde racing voor het eerste gevaar, maar voor doel was niemand scherp genoeg om een hoekschop van Bockstael binnen te tikken. Overboelare kwam toch wel iets agressiever uit de kleedkamer en zette iets meer druk naar voor dan in de eerste vijfenveertig minuten, al had het in de 55’ geluk toen Buyl een wenkende kans over kopte. De thuisploeg had in de 72’ een uitstekende kans op de aansluitingstreffer toen Slagmulders zich kon doorzetten en Bockstael bedienen in de zestien. Jorn kon de assist echter niet verzilveren, en mikte net naast de paal. Racing moest in de 80’ nog een doelpunt slikken na een vliegensvlug opgezette tegenaanval van Neigem, dat via Bellemans zo de 0 – 3 eindstand op het bord kon zetten.

Wedstrijden KVR Overboelare

Zaterdag 25/09/10
15.30: KVRO Beloften – Everbeek
13.00: Oudenhove – KVRO -17
13.30: KVRO -10 – Appelterre

Zondag 26/09/10
15.00: Aaigem – KVRO I

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background