16 sep 2007

Wedstrijdverslag Overboelare – Idegem

KVRO – Idegem-Moorsel: 2 – 1

Na 2 nederlagen op een rij werd het de moment voor KVRO om het tij eens te doen keren. KVRO nam het op tegen Idegem-Moorsel. Het eerste kwartier begon goed voor de oranje-zwarten, maar keek toch op 15 min toch op een achterstand aan.
KVRO stond weliswaar 0-1 achter maar kon toch een vuist maken tegen de weerstand van Idegem. De eerste grote kans voor KVRO kwam van Ors Yusuf die op zijn eentje de verdediging oprolde van Idegem maar besloot dan met een schot die juist naast ging.
Ongeveer na 30 minuten spelen was het dan toch raak voor KVRO. Dankzij een mooie cross balll van Ors naar de linkerflank, onderschepte middevelder Bram Callens de bal, schakelde zijn man uit en werkte mmoi af. 1-1 was de stand. Idegem begon met de tegenaanval en had nog een mooie kans om op voorsprong te komen. De bal kwam gelukkig voor KVRO op de doelpaal terrecht.

Na de rust zette KVRO de tegenstanders vast op eigen helft en kwam er constante druk op de verdediging van Idegem.
Dit resulteerde in éénrichtingsvoetbal maar stuitte telkens op een goed keeperende doelman van Idegem.Het doelpunt hing in de lucht voor KVRO. Sammy Daikin liep zich vrij en kon de bal na een paar acties voorzetten waarbij Stijn Huysveld de bal in het doel tikte. KVRO zette het offensief verder maar kwam niet verder dan 2 -1. Zo wonnen de oranje- zwarten hun eerste match van het seizoen verdienstelijk.

Volgende week volgt voor KVRO een zware uitmatch tegen Bonanza.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background