5 okt 2010

Wedstrijdverslag Overboelare – Idegem

Racing Overboelare ging afgelopen weekend op zoek naar een eerste overwinning, maar het bleef nog maar eens steken op een gelijkspel, en daar moesten beide ploegen dan maar vrede mee nemen.

Het B- elftal van Idegem mag zeker niet onderschat worden, want bij momenten speelde het zeker niet onaardig. De bezoekers waren bij aanvang van de wedstrijd zelfs zeer bedrijvig en hadden een eerste schietgelegenheid in de tiende minuut langs Jelle Coppens. Even later kwam Van Driessche van Overboelare in schietpositie, maar zijn schot ging over doel. Tien minuten later dreigde Idegem met De Pril en Denie tot twee keer toe, maar scoren lukte niet. Net over het half uur lukte het wel, al kreeg Idegem de hulp van een flaterende thuisverdediging. Door het mistasten acheteraan had De Pril maar in te leggen. Racing reageerde wel onmiddellijk, maar scoren lukt dit seizoen toch zo moeilijk bij de oranje-zwarten. De bezoekers dreigden net voor de koffiepauze nog twee maal. Een eerste keer redde doelman Erdurdu op een poging van Denie, en even later kon de thuisploeg een balletje nog net voor de lijn keren.

Racing moest dus gaan achtervolgen en zette bij aanvang van de tweede periode toch wel enige druk. En dat resulteerde in de gelijkmaker in de vijftigste minuut. Ors Yusuf legde mooi achteruit voor Jorn Bockstael die keihard binnen knalde. Even over het uur moest bezoekende doelman Vandenberghe een harde knal uit zijn doel boksen. In de 68’ had racing de kans om op voorsprong te komen, maar Bockstael geraakte net niet voorbij een drietal verdedigers. Met nog vijftien minuten op de klok lukte het dan toch voor Overboelare, maar het doelpunt werd wegens vermeend buitenspel onterecht afgekeurd. Nog in dezelfde minuut knalde Rousseau aan de overkant tegen de dwarsligger, en met nog vijf minuten te gaan geraakte zowel Deruyver als Denie niet voorbij doelman Erdurdu. Racing kwam in de slotfase dus nog goed weg, maar mag gezien hub inzet en het verloop van de ganse wedstrijd zeker aanspraak maken op dat ene welverdiende puntje.(GDO)

Wedstrijden KVR Overboelare

Zaterdag 09/10/10
15.30 u KVRO Beloften – Velzeke
13.30 u KVRO -10 – Bonanza
10.00 u Munkzwalm – KVRO -8
10.00 u KVRO -7 – Olsa Brakel

Zondag 10/10/10
15.00 u KVRO I – KFC Herzele

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background