13 mrt 2007

Wedstrijdverslag Overboelare – Hillegem

K.V.R. Overboelare – HILLEGEM: 0 – 4

Hillegem, al aan het begin van dit seizoen getipt als titelkandidaat, toonde zich afgelopen weekend de waardige leider, dit na de winst op Overboelare en het verlies van Ressegem op het veld van Onkerzele. Racing kwam maar weinig in het stuk voor, en moest toekijken hoe de bezoekers toch wel vlot combineerden op een moeilijk te bespelen veld. Hillegem was al meteen gevaarlijk met een kopballetje van Van Den Bossche en een vrije trap van Marginet dat de paal scheerde. Scoren deden ze pas na het half uur. Bruno Marginet werd even vrij gelaten, en via de vingertoppen van doelman Claes verdween de bal tegen de netten. Toen Bram Van Der Baeten vlak voor rust ongelukkig in eigen doel kopte, wezen de bordjes 0 – 2.

In de tweede periode was de eerste kans voor Overboelare, maar de poging van Steven Vandesande werd op de lijn gekeerd. Bij Hillegem was het even windstil, maar iets voor een uur voetballen wezen de bordjes 0 – 3. Bij de thuisploeg bleven ze achteraan iets te braaf, en lieten ze Van Den Bossche te gemakkelijk scoren. Wedstrijd gespeeld, en boeken toe, want Overboelare kon echt niet dreigen tegen een sterker Hillegem. Met nog tien minuten te gaan ranselde doelman Claes nog een hard schot van De Saedeleer uit zijn doel. Even later had Patrick Ronsse nog een mogelijkheid tot scoren, maar de topschutter van Overboelare was niet in zijn dagje, en besloot net naast. Met nog vijf minuten op de klok werd de racingverdediging kompleet uit verband gespeeld, en de 0 – 4 langs Marginet was een feit. Racing had in de allerlaatste minuut ook nog moeten scoren, maar Bart Henoit schoot van heel dichtbij over.

Kon racing minder fier terugkijken op zijn prestatie op het veld, des te meer mag het fier zijn op een van zijn spelers. Racing heeft met Dean Delannoit namelijk een “Kandidaat finalist – Idool 2007” in zijn rangen. Dus supporters en sympathisanten: bij gelegenheid, zaterdag 17 maart, afstemmen op VTM en weet

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background