27 apr 2009

Wedstrijdverslag Overboelare – Herzele

K.V.R. Overboelare – Herzele: 1 – 3

Racing speelde afgelopen zondag zijn laatste wedstrijd onder de leiding van Peter Eliano, die naar de jeugd van E. Aalst zou vertrekken, maar het kon helaas niet voor een overwinning zorgen voor de afscheid nemende trainer. Herzele van zijn kant moest nog vol aan de bak, want met een overwinning was het zeker van deelname aan de eindronde. En die overwinning kwam er, en was gezien het aantal kansen dat de bezoekers hadden, zeker verdiend te noemen.

De bezoekende ploeg kwam immers furieus aan de aftrap, en scoorde al bij de eerste gelegenheid. Een mooi opgezette aanval van op rechts werd even mooi afgerond door Michael Diaz (6′ 0 – 1). Racing reageerde in de tiende minuut met een poging van Van De Pontseele dat zo een metertje naast ging. Was het begin van de wedstrijd goed, het vervolg was heel wat minder. Het was wachten tot in de 33′ op een licht gefloten strafschop wegens vermeend handspel van een racingverdediger. Thomas de Wilde trok zich van dit alles geen barst aan en zette de 0 – 2 ruststand op het bord.

De tweede periode was eigenlijk een maat voor niets. Herzele controleerde het gebeuren, het had de meeste kansen, waaronder het er toch wel een paar zeer mooie de nek omwrong. De bezoekers zagen ondermeer een goed getrapte vrijschop van Corthals net over gaan, en in de 65′ miste De Witte een enorme kans om de score op te drijven. Even later mocht diezelfde speler zich samen met De Cuyper van Overboelare vervroegd gaan douchen, en dit wegens een akkefietje dat voor de scheids niet door de beugel kon. Met nog 15′ op de klok wezen de bordjes 0 – 3. Racing werd achteraan kompleet weggespeeld, en Tom Cobbaert zorgde met zijn treffer meteen voor feeststemming bij de meegereisde supporters. Racing scoorde in de 85′ nog tegen langs Mbabazi, maar dat kon natuurlijk de vreugde bij de bezoekers niet temperen.
Bij racing is het nu vooral wachten op de naam van de nieuwe trainer, en natuurlijk op de lijst met nieuwe spelers die volgend seizoen de club komen versterken.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background