5 jan 2010

Wedstrijdverslag Overboelare – E. Onkerzele

K.V.R. Overboelare – E. Onkerzele: 6 – 1

Van eerste klasse tot bevordering mochten de vetbetaalde voetballers hun benen sparen en rusten, maar de dapperen van de lagere reeksen moesten van het Provinciaal Bestuur, zelfs na een tweede keihard winteroffensief, toch maar weer aan de bak! Maar op een hard bevroren en moeilijk te bespelen terrein hadden beide ploegen er bij aanvang toch wel wat zin in om er toch nog iets van te maken.

Twee minuten voetbal en al een kansje voor beide ploegen. Voor racing had Daiki te veel last om af te drukken, en aan de overkant hadden de verdedigers van Overboelare te veel moeite om het leer te ontzetten, zodat Kenny Van De Catseye meteen de 0 – 1 op het bord kon schieten. Al in de vierde minuut zette racing de scheve situatie recht met een knap schot van Daneels. Drie minuten later plaatste Jordi Aubeeck het orgelpunt na een knappe combinatie met Vandesande (2 – 1). Even later was een tussenkomst nodig van doelman Claes om de gelijkmaker te voorkomen. Een goed eerste kwartier dus, maar toen was het wachten tot de 35′. Eerst werd een schot van Daneels nog afgeblokt, maar in de herneming kon Aubeeck toch nog de 3 – 1 netten. Met nog 5′ te gaan moest doelman Claes nog eens aan de bak om Van De Catsye van een doelpunt te houden, en aan de overkant mikte Vandesande nipt naast.

De tweede periode was nog maar net op gang gefloten toen Samy Daiki een mooie aanval succesvol kon afronden en de bordjesman aan het werk zette ( 4 – 1). Wedstrijd afgelopen dus en bibberend van de koude wachten op het eindsignaal was ons deel. Nog twee keer konden de handen op elkaar. Ondermeer op het uur toen een vijfde doelpunt voor Overboelare tegen de netten ging. Racing voelde zich het prettigst op de harde ondergrond en combineerde ook beter. Zo werd Leroy mooi aangespeeld in de zestien meter,en knalde hij de bal hard voorbij doelman Van Maldergem (5 – 1). In de slotminuut zorgde Aubeeck met zijn derde van de namiddag ook nog voor de 6 – 1 eindscore.

Wedstrijden KVR Overboelare

Zaterdag 09/01/10
14.30 u FC Brakel – KVRO Beloften
15.00 u KVRO -17 – ST Denderleeuw
09.30 u SV Geraardsbergen – KVRO -8
09.30 u SV Geraardsbergen – KVRO -7

Zondag 10/01/10
10.00 u KVV Ardennen – KVRO II
14.30 u E. Deftinge – KVRO I

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background