2 mei 2006

Wedstrijdverslag Overboelare – Denderleeuw

K.V.R. Overboelare – ST Denderleeuw: 3 – 3

Ondanks het feit dat afgelopen weekend het veld van Racing Overboelare herschapen werd in één grote waterplas, werd er toch nog een aangenaam kijkstuk opgevoerd. Boosdoener van al deze ellende was een wolkbreuk met kilo’s hagelstenen. De scheidsrechter twijfelde even, maar beide ploegen wilden deze laatste wedstrijd gewoon spelen. Denderleeuw was als eerste gevaarlijk langs Penne en D’Haeseleer, in de tiende minuut gevolgd door een goede mogelijkheid voor Overboelare. Kurt Van Der Hauwert schoot de wenkende kans jammer genoeg over doel. In de 24′ wezen de bordjes plots 1 – 0. Na wroeten in het water en de modder kon Pasantino toch afdrukken en scoren. Meteen stond de ruststand op het bord, want meer dan een beetje waterballet zagen we niet meer.

De tweede periode was aangenaam om te bekijken, met afwisselend kansen voor beide ploegen. Al in de 46′ kwamen de bezoekers langszij met een doelpunt van Jules Nkeshimana. Racing reageerde met een goede poging van Bart Henoit, die echter strandde in de armen van doelman Chavatte. Iets na een uur spel nam Racing opnieuw de leiding. Stef Sergooris wroette zich voorbij iedereen en knalde laag de 2 – 1 binnen. Binnen de vijf minuten was alles nog maar eens te herdoen toen De Schrijver een vrijschop kon binnenkoppen (2 – 2).
Racing treurde niet lang want in de 68′ schoot Bart Henoit de 3 – 2 op het bord. Met nog vijf minuten te gaan kregen ze achteraan bij Overboelare de bal niet goed weg, en de pas ingevallen Ngombo zorgde meteen voor de 3 – 3 eindstand. Voor Overboelare wordt het bang afwachten wat het volgende seizoen brengen zal, want heel wat spelers verlaten de ploeg, en tot op heden werden nog maar weinig nieuwelingen aangekondigd. Nieuwe, goede maar zéér goedkope krachten zijn dus altijd welkom!

Eén positief punt alvast: de miniemen van trainer Steven Vandesande en Filip Sevenois werden kampioen in hun reeks; maar alvorens deze spelertjes hun opwachting maken voor het eerste elftal, duurt het natuurlijk nog een hele poos!

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background