13 okt 2008

Wedstrijdverslag Overboelare – Denderleeuw

K.V.R. Overboelare – ST Denderleeuw: 2 – 5

Overboelare had aan Denderleeuw een harde kluif. De bezoekers begonnen nogal fel aan de wedstrijd, en zagen al meteen een goed schot van De Braeckeleer gered door een attente doelman Claes. Denderleeuw speelde een versnelling hoger dan de thuisploeg, en zette racing onder druk. Dit resulteerde in een eerste doelpunt in de elfde minuut. De Braeckeleer kon doen wat hij wilde, en knalde dan maar de 0 – 1 op het bord. Tussendoor kwam racing wel even aan het venster piepen met een kopballetje van Poelman, maar toch waren de beste kansen voor de bezoekers uit Denderleeuw. Zo moest doelman Claes een poging van Costens uit zijn doel ranselen, en belandde een kopbal van De Braeckeleer op de deklat. Op het half uur was zelfs twee maal de tussenkomst van de thuisdoelman nodig om telkens een goed schot van Van Schelvergem in hoekschop te duwen. Een eerste echt goede aanval van de racingers zagen we even over het half uur, maar het orgelpunt bleef voorlopig uit. Toch wezen de bordjes 1 – 1 in de vijfendertigste minuut. Jurgen Faut mocht een vrijschop nemen, en tussen een bos van spelers kon Nathan Poelman de ruststand vastleggen.

Net als in de eerste periode startte Denderleeuw het sterkste, met al meteen een goede poging van Van Schelvergem, en een doelpunt in de 51′ van De Braeckeleer. Dit na een goede inspanning van Van Den Bossche die voor de assist zorgde. Racing zorgde een eerste keer voor gevaar met een goed schot tussen de palen van Ors Yusuf. Denderleeuw had in deze tweede periode nog maar eens de meeste kansen, maar doelman Claes kon vooralsnog erger voorkomen. Tot hij zich in de 68′ toch moest gewonnen geven. Toen wezen de bordjes 1 – 3 na alweer een mooie actie van Van Den Bossche die deze keer zelf afrondde en kon scoren. Met doelpunten van nog maar eens De Braeckeleer (77′) en Kristof De Clercq (83′) werd Overboelare kompleet KO gezet. Met nog vijf minuten op de klok kon de pas ingevallen Bram Callens tekenen voor 2 – 5, maar dit was slechts een pleister op de wonde. Denderleeuw verdiend met de drie punten huiswaarts, voor Overboelare moet het dan maar eens lukken volgende week op het terrein van Wit Zwart 93.

Wedstrijden KVR Overboelare

Zaterdag 18/10/08
15u00: ST Denderleeuw – KVRO BELOFTEN
15u30: KVRO -17 – Winnik
11u30: KVRO B -15 – Olsa Brakel
13u30: KVRO A -15 – Ninove
13u30: Voorde B – KVRO -13
09u15: KVRO -6 – Massemen

Zondag 19/10/08
15u: Wit Zwart 93 – KVRO I

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background