16 mrt 2010

Wedstrijdverslag Overboelare – Bavegem

Racing verloor vorig weekend van de vijfde in de rangschikking, OZ Bavegem. En geloof me, racing verdiende deze wedstrijd zeker niet te verliezen

en daarenboven werd het ook niet gespaard door de scheidsrechter, die tot drie maal toe een doelpunt afkeurde, en een strafschopgeval over het hoofd zag. Goed, Bavegem was op papier de beste ploeg, maar toch kreeg het meer dan het verdiende. Het was voor de weinig opgekomen thuissupporters toch wel even wennen, daar beide ploegen oranje en zwart in hun vaandel dargen.

Racing dat voor de gelegenheid dan maar aantrad in de zwart-witte uitrusting, zag de bezoekers, in oranje-zwarte uitrusting, een eerste keer gevaarlijk uithalen langs Van Campenhoudt. In de 22’ wezen de bordjes 0 – 1. Eerst mikte Liebrecht een wenkende kans net naast, maar even later ging een identieke kans voor Van Den Eede er wel in. Racing reageerde onmiddellijk langs Daiky, wiens doelpunt werd afgekeurd, en langs Vandesande wiens poging in de 25’ wel lekker binnen ging. Vijf minuten later was racing dicht bij een tweede doelpunt, maar de kopbal van Leroy was net iets te zwak om doelman Heyndrickx te verontrusten.. Vlak daarop ging een poging van De Couck in het zijnet. Na een aangename eerste helft was het dus rusten geblazen bij een 1 – 1 stand.

In de tweede periode was het toch wel goed tien minuten wachten op een eerste opwindend feit. En opnieuw werd een doelpunt van Overboelare afgekeurd wegens buitenspel (?). Op het uur had racing een enorme mogelijkheid om de score te verdubbelen, maat zowel Daiky als Aubeeck kreeg de bal niet voorbij doelman Heyndrickx. Eén minuutje later bezorgde Rolle met een mooi getrapte vrijschop voor de 1 – 2 voorsprong voor Bavegem . Met nog twintig minuten op de klok was er even opschudding op het veld. Bij Overboelare moest Jelle Dominique aan de kant met een tweede gele kaart, bij Bavegem kreeg Koen Janssens en John Liebrecht het rood karton onder de neus geduwd omdat ze net iets te hevig te keer gingen in het tumult dat daarop volgde. Racing zette met een mannetje meer alles op alles, maar kon zijn inspanningen jammer genoeg niet omzetten in doelpunten. Zo veegde de bezoekende doelman in de 77’ een poging van Absil van de lijn, en ook een schot van Leroy werd door de doelman knap gered. Op slag van affluiten werd nog maar eens een doelpunt van Overboelare afgekeurd. Bram Callens waagde van op twintig meter zijn kans, de doelman verkeek zich op het schot en de bal ging mooi in de kruising binnen. Jammer voor de racing, maar de scheidsrechter had het zo niet begrepen en valideerde dus om een duistere reden het doelpunt niet. Bavegem met de hakken over de sloot en met deze 1 – 2 winst met de punten gaan lopen.

Wedstrijden KVR Overboelare

Zaterdag 20/03/10
15.00 u Ophasselt – KVRO Beloften
15.30 u KVRO -17 – KFC Herzele
13.30 u Bonanza – KVRO -15
11.00 u KVRO -9 – Sottegem
11.00 u KVRO -8 – Sottegem
10.00 u KVRO -7 – Sottegem

Zondag 21/03/10
10.00 u KVRO II – KVV Ardennen
15.00 u KVRO I – VC Ressegem B

 

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background