15 sep 2008

Wedstrijdverslag Overboelare – Aaigem

Overboelare – SK Aaigem B: 2 – 0

Voor aanvang van dit seizoen kon een ploeg uit derde provinciale een elftal afvaardigen in vierde provinciale. Afgelopen zondag speelde racing tegen zo’n elftal, namelijk SK Aaigem B. Een elftal met net zoals bij Overboelare heel wat jonge spelers, laat ons dus maar zeggen twee beloftenteams tegen elkaar.
De wedstrijd was amper op gang gefloten, of de bordjes wezen al 1 – 0. Nathan Poelman kon voorzetten, en de vrijstaande Vandesande kon de bal tegen de netten koppen. Waren de aanvangsminuten goed, met dus in de eerste minuut een doelpunt, even later een poging van Van Wesemael voor Aaigem, en een schot van Stijn Huysveld dat een metertje over ging, de rest was niet veel soeps.
Beide ploegen vergaten te voetballen, en op verder doelgevaar was het wachten tot in de laatste tien minuten .
Voor de bezoekers noteerden we nog een goed schot van Van Wesemael en een poging van Jacobs in het zijnet. Aan de overkant ging een aardige poging van Mbabazi net over, en in de 45′ moest doelman Van Daele een hard schot van Vandesande uit zijn doel ranselen.

Wie dacht dat de tweede periode beterschap zou brengen kwam echter bedrogen uit. Aaigem, dat op zoek moest naar de gelijkmaker, had wel het meeste balbezit, maar was pas in de 68′ gevaarlijk met een kopbal van Jonas Van Wesemael. Racing had een eerste mogelijkheid in de 73′, en het was meteen raak. De pas ingevallen Henoit kreeg de bal zomaar in de voeten van een bezoekende verdediger, en zonder aarzelen knalde hij de 2 – 0 op het bord. Meteen ook de eindstand, want een slap laatste kwartier veranderde niets meer aan de stand. Een eerste thuisoverwinning dus voor Overboelare, waarvan een aantal spelers zeker nog niet hun beste vorm te pakken hebben, en zeker nog beter kunnen.

Wedstrijden KVR Overboelare

Zaterdag 20/09/08
15u15: E. Moerbeke – KVRO BELOFTEN
11u30: KVRO B -15 – Haaltert
13u30: KVRO A -15 – Nederhasselt
09u00: Appelterre – KVRO -13
10u15: KVRO B -7 – KVV Ardennen

Zondag 21/09/08
10u0: VRO II – Zandbergen

 
Tags

Verder lezen

Volgende bericht

Dag tegen Kanker


Vorige bericht

Uitslagen 13/9/2008


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background