20 okt 2009

Wedstrijdverslag Overboelare – Aaigem

K.V.R. Overboelare – SK. Aaigem: 2 – 1

Vorige week kreeg racing op zijn donder van een vlot scorend Herzele, afgelopen zondag won het zijn wedstrijd op karakter maar verdiend van Aaigem.

Twee minuten ver waren we en de bordjes wezen 1 – 0. Geharrewar voor het doel van Aaigem, waar Vandesande ter plaatse was om af te werken. Racing kwam dus snel op voorsprong maar moest daarna toekijken hoe Aaigem gedreven op zoek ging naar de gelijkmaker. Zo moest doelman Claes in de 18′ goed plat op een schot van Mbodi-Welo. En toch kon racing aan de druk ontsnappen, en moest het gewoon scoren toen Vandevoorde alleen voor doel kwam. Het was echter wachten tot de 37′. Toen ging de bal op de stip na een lichte trekfout op Ors Yusuf. Vandesande aarzelde niet en zette de 2 – 0 op het bord. Met nog drie minuten te gaan ging de bal opnieuw op de stip. Deze keer konden de bezoekers profiteren en kon Joren Mertens voor de
2 – 1 ruststand zorgen.

De tweede helft was een maat voor niets, want scoren lukte niet meer voor beide ploegen. Al waren er wel enkele kansen. Zo miste Beeckmans op een haar de gelijkmaker in de 51′ en in de 70′ ging een knap schot van Mbodi-Welo net over de dwarsligger. Racing rekende op de tegenaanval, en dat leverde toch wel enkele mooie kansjes op. Maar zowel Joris Scheerlinck als Ors Yusuf bereikte telkens met een te zwakke voorzet, geen medespeler voor doel.

[b]Wedstrijden KVR Overboelare[b]

Zaterdag 24/10/09
15.30 u KVRO Beloften – Opbrakel
15.30 u Vlierzele – KVRO -17
13.30 u KVRO -15 – KVV Ardennen
13.00 u VK Onkerzele – KVRO – 9
15.00 u VK Onkerzele – KVRO – 8

Zondag 25/10/09
10.00 u FCE Onkerzele – KVRO II
15.00 u Bavegem – KVRO I

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background