3 apr 2006

Wedstrijdverslag Oudenhove – Ksv Geraardsbergen

E.C. Oudenhove – KSV Geraardsbergen: 1 – 1

KSV Geraardsbergen ging op bezoek bij rode lantaarn E.C. Oudenhove. Na twee minuten besloot Michaël Fleurinck, op voorzet van Steven Maginet, in het zijnet. In de 21ste minuut kon Steven Maginet nog eens voorzetten, en was het Joeri Dujaquier die naast besloot. Twee minuten later kopte Sow Mamadou, na hoekschop van Kim Chavatte, de bal centimeters over de deklat.
Tegen het spelbeeld in kwam de thuisploeg op voorsprong. Op vrijschop van Ruth De Scheerder kopte Michaël Nis binnen: 1 – 0.
In de tweede helft waren de eerste kansen voor Oudenhove. KSV-doelman ging onder de bal door, maar Gert Jenquin kon nog net voor de doellijn wegwerken. In de 56ste minuut mocht Karel Jegers een hoekschop trappen, maar de kopbal van Geert Van Coppenolle ging over de dwarsligger.
Aan de overzijde kon Reinout Delclef voorzetten, de kopbal van Michaël Fleurinck belandde op de deklat, maar de goed gevolgde Nico Broodcoorens kon de gelijkmaker scoren: 1 – 1. Drie minuten na de gelijkmaker moest KSV met 10 verder, toen Kevin De Wannemaeker tegen een tweede gele kaart opkeek. Enkele minuten later mocht ook thuisspeler Steven Wytens vroegtijdig gaan douchen, eveneens na een tweede geel karton. Bij de thuisploeg verdween nog een doelpoging van Charly Wongbe over de lat, en even later liet Stijn Maes de kans liggen om Oudenhove op voorsprong te plaatsen. In de slotminuut was er nog heel wat protest van de KSV-spelers, toen scheidsrechter Ottoy de winninggoal afkeurde.
Aanstaande zondag maakt KSV Geraardsbergen de verplaatsing naar FC Mere.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background