1 sep 2009

Wedstrijdverslag Osta Meerbeke – KSV Geraardsbergen

Osta Meerbeke – KSV Geraardsbergen: 0-0

Het wordt zo stilaan een traditie dat op de eerste speeldag de wedstrijd tussen Osta Meerbeke en KSV Geraardsbergen op de kalender geprogrammeerd staat.
In de beginfase van de wedstrijd verdween een schot van thuisspeler Benjamin De Roo nipt naast het Geraardsbergse doel. Nadien kregen de bezoekers meer vat op de wedstrijd, en kon thuisdoelman Lukas De Roo redden op een poging van Xander Vanderbeck. Op het halfuur belandde een verre uittrap van Michel Wittenberg bij Xander Vanderbeck, maar hij kon de kans niet benutten. Voor de rust moest thuisdoelman Lukas De Roo plat, terug op een doelpoging van Xander Vanderbeck. Ook ging nog een schot van Nicky Van Den Borre naast.
Ook in de eerste minuten van de tweede helft kwam het meeste initiatief van de bezoekers. Nadat een schot van Michael Fleurinck naast ging, moest thuisdoelman Lukas De Roo een poging van Geoffrey Roelandt stoppen. Ook Tay Kofi waagde zijn kans, maar zijn poging eindigde in het zijnet. Aan de overkant kon Michael Delahaye de bal afleggen voor Benjamin De Roo die over het Geraardsbergse doel besloot. In de volgende minuten moest doelman Lukas De Roo terug redden op een schot van Xander Vanderbeck, en moest hij ook nog een poging van Kevin De Wannemaeker stoppen. Met nog een twintigtal minuten te spelen kon ook de thuisploeg nog eens aandringen. Na een hoekschop van Pieter-Jan Haegeman moest doelman Michel Wittenberg ingrijpen op een schot van Hakim Boussehabo. Even later glipte Reno Segers door de Geraardsbergse verdediging, maar hij raakte niet voorbij Michel Wittenberg. Een tiental minuten voor tijd kon Geoffrey Roelandt voorzetten, maar ook deze keer kon doelman Lukas De Roo de poging van Xander Vanderbeck stoppen. De laatste kans in de match was voor thuisspeler Benjamin De Roo die naast besloot. Eindstand: 0-0.

Osta Meerbeke: De Roo Lukas, Beerens, Van Den Houte, Desert, De Coppel, Haegeman, Segers, De Roo Benjamin, Dell’airea, Boussehaba, Delahaye.

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Wannemaeker, Perreman, Roelandt, Vanderbeck, Etienne, Tay Kofi (69′ Deleenheer), Golike, Vanslembrouck, Van Den Borre (83′ Vanneste), Mohamed Sampil (46′ Fleurinck).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background