31 aug 2008

Wedstrijdverslag Osta Meerbeke – KSV Geraardsbergen

Osta Meerbeke – KSV Geraardsbergen: 2-1

De bezoekers domineerden in de eerste periode. Rond het kwartier ging een vrije trap van Stijn Serlippens naast. Even later kon Stijn Serlippens voorzetten, en Steven Maginet kopte de bal tegen de Meerbeekse netten: 0-1.
Op een hoekschop van Michael Fleurinck kopte Kevin De Wannemaeker over het thuisdoel. En een tiental minuten voor de rust moest thuisdoelman Daan De Doncker een schot van Geoffrey Roelandt stoppen. Tegen het spelbeeld in kwam de thuisploeg nog dicht bij de gelijkmaker, maar de poging van Benjamin de Roo belandde tegen de paal.
Na de rust kon Christian Golike voorzetten, maar Stijn Serlippens besloot te zwak op doelman Daan De Doncker. Een paar minuten later moest de thuisdoelman plat op een schot van Christian Golike. Aan de overkant kwam de thuisploeg een eerste keer gevaarlijk opzetten, maar doelman Michel Wittenberg kon de kopbal van Frederik Van Den Houte over de deklat tikken. Bij de rood-gelen ging nog een poging van Michael Fleurinck naast. Met nog een kwartier te spelen kon Stijn Van Den Houte, op corner van Sigi van Laethem, de gelijkmaker tegen de touwen koppen: 1-1.
Enkele minuten later ging de Geraardsbergse verdediging in de fout, en slaagde doelman Michel Wittenberg er niet in om een terugspeelbal weg te werken. Kris De Nutte profiteerde om de thuisploeg op voorsprong te plaatsen: 2-1.
KSV moest nu risico’s gaan nemen, maar de thuisploeg zorgde op de counter voor het gevaar. Nadat Glenn De Coen een open doelkans naast schoot, moest doelman Michel Wittenberg nog plat op een vrijschop van Sigi Van Laethem.

Osta Meerbeke: De Doncker, Stijn Van Den Houte, Frederik Van Den Houte, De Coppel, Beerens, Sonck, Raspoet (69′ De Coen), Haegeman, De Roo (55′ De Greve), Van Laethem, Van Hoorebeek (65′ De Greve).

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, Dewannemaeker, Van Slembrouck, Sadones, Maginet (69′ Groeninckx), Golike, Vanderlinden, Fleurinck, Vandenborre (77′ De Groot), Serlippens, Roelandt.

Doelpunten: 18′ Steven Maginet (0-1); 76′ Stijn Van Den Houte (1-1); 82′ Kris De Nutte (2-1).

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background