19 mrt 2007

Wedstrijdverslag Ophasselt – Overboelare

R Ophasselt – K.V.R. Overboelare: 0 – 1

Racing kreeg vorige week nog een pandoering tegen Hillegem, maar kreeg afgelopen weekend toch wel een gemakkelijker tegenstander voor de voeten geschoven. Racing moest het wel doen zonder de gekwetste Bart Henoit en “Idool” Dean Delannoit, die in de wedstrijd Idool 2007 bij de laatste zestien zit, en nog moest bekomen van de doorstane emotie op zaterdag. De eerste helft van deze voetbalwedstrijd was niet veel soeps. Racing versierde enkele kansjes langs zijn topschutter Ronsse. Eerst geraakte hij niet voorbij de doelman, en na goed twintig minuten spel miste hij het doel op een haar. Voor de rest had racing het moeilijk tegen de wind in, en moest het het balvoordeel aan Ophasselt laten. Al waren deze pas op het half uur een eerste keer gevaarlijk. Geen doelpunten en rusten dus bij 0 – 0.

De tweede periode was er meer opwinding, al was het wachten tot in de 54′. Toen kon Bram Van Der Baeten, weliswaar een beetje gehinderd, net niet bij de bal om af te ronden. Aan de overkant was Van Atseye gevaarlijk met een kopbal die naast ging. Op het uur kon Van Der Stichelen net niet bij de bal om de thuisploeg op voorsprong te schieten. Een paar minuutjes later kon racing scoren langs Passantino, maar de scheids zag een overtreding op de doelman en keurde het doelpunt af. Met nog twintig minuten te gaan miste Patje Ronsse nog een mooie scoringskans. Vlak daarop werd Passantino het straatje ingestuurd, en deze laatste werkte keurig af en bracht meteen de 0 – 1 eindstand op het bord.

Wedstrijden KVRO

Zaterdag 24/03/07
15u30: Juniors B – SV Geraardsbergen
14u00: Juniors C – Meerbeke
12u30: Ninove – Juniors D (B)
12u30: Meerbeke- Juniors D (A)
11u00: Juniors F-6 – Winnik
11u00: Juniors F-7 – FC Brakel A

Zondag 25/03/07
10u00: KVRO II – VK Onkerzele
15u00: KVRO I – Wit-Zwart 93

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background