13 jan 2008

Wedstrijdverslag Oosterzele – Geraardsbergen

KSC Oosterzele – KSV Geraardsbergen: 1-1

In een potje rommelig voetbal kon geen van beide ploegen in het eerste kwartier voor gevaar zorgen. Op het kwartier kon De Paepe voorzetten, maar de kopbal van De Vos was te zwak om KSV-doelman Wim Holderbeke te bedreigen. Aan de overkant moest thuisdoelman D’Haesleer een schot van Kerim Farjallah stoppen. Even later liet De Vos een reuzekans voor Oosterzele onbenut. Bij de bezoekers kon Christophe Neirinckx voorzetten, maar Pieter-Jan Van Laethem besloot over het Oosterzeelse doel. De thuisploeg kwam nog een tweetal keren dreigen via Van Den Heede die telkens naast het bezoekende doel besloot. De laatste kans in de eerste helft was voor de bezoekers. Kerim Farjallah kon afleggen voor Michael Fleurinck die eveneens naast besloot.
In het begin van de tweede helft kwam de thuisploeg even dreigen. Nadat een schot van Hoogewijs in het zijnet belandde kon KSV-doelman Wim Holderbeke, op een doelpoging van Van Den Heede de bal over de deklat tikken. Op het kwartier verdween nog een vrije trap van Van Den Heede over het Geraardsbergse doel. Nadien kwamen er kansen voor de bezoekers. Doelman D’Haesleer moest een schot van Andy Peleman stoppen, en even later ging nog een vrijschop van Andy Peleman voorlangs. Op het halfuur kon de ingevallen Pieter Van der Linden voorzetten, maar thuisdoelman D’Haesleer had een goeie redding in huis om Nicky Vandenborre het scoren te beletten. Vijf minuten voor tijd kon de ingevallen Guillaume Guede de bal doortikken naar Nicky Vandenborre die deze keer wel kon afwerken: 0-1.
In de slotminuut misrekende doelman Wim Holderbeke zich op een vrije trap van Van Den Heede, zodat Oosterzele toch nog een gelijkspel uit de brand kon slepen: 1-1.

KSC Oosterzele: D’Haesleer, De Vuyst, Claerhout, Van Cauwenberghe, De Roy, De Paepe, De Vos, Van Den Bossche, Hoogewijs, De Winter (77′ Blanken), Van Den Heede.

KSV Geraardsbergen: Holderbeke, De Wannemaeker, Sadones, Neirinckx (68′ Van Der Linden), Roelandt (60′ Maginet), Vandenborre, Fleurinck, Van Laethem (70′ Guede), Van Slembrouck, Peleman, Farjallah.

Doelpunten: 85′ Vandenborre (0-1); 90′ Van Den Heede (1-1)

Volgende zondag speelt KSV Geraardsbergen thuis tegen SK Munkzwalm. Aftrap om 15 uur aan de Molendreef.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background