9 mrt 2009

Wedstrijdverslag Nederename – KSV Geraardsbergen

FC Nederename – KSV Geraardsbergen: 0-2

Met een top-3 plaatst als inzet was FC Nederename – KSV Geraardsbergen ongetwijfeld de topper van de 24ste speeldag. Na 8 minuten moest bezoekend doelman Michel Wittenberg plat op een schot van David Servranckx. Aan de overkant kon Stijn Serlippens voorzetten en moest thuisdoelman Thomas Tassaert redden op de poging van Michael Fleurinck. En op aangeven van Geoffrey Roelandt ging een kopbal van Stijn Serlippens naast. Een minuutje later besloot Jellert Bettens naast het Geraardsbergse doel. KSV zorgde in het eerste kwartier nog voor gevaar toen Nicky Van den Borre kon afleggen voor Stijn Serlippens die naast besloot. Thuisdoelman Tassaert moest ook nog een schot van Steven Maginet stoppen. In de slotminuten van de eerste helft konden beide doelmannen zich nog in de kijker spelen. Michel Wittenberg moest redden op een doelpoging van Thomas Ruysschaert. Aan de overkant moest Thomas Tassaert redden op een poging van Tim Wattez.
Net na de rust kwam de thuisploeg gevaarlijk opzetten, maar Michel Wittenberg kon redden op de poging van Jeffrey Eeckhout. Ook thuisdoelman Thomas Tassaert moest redden op een schot van Stijn Serlippens. Op het uur kon Tim Wattez afleggen voor Christian Golike die keihard binnenknalde: 0-1.
Vijf minuten later mocht Gino Verschelden een vrijschop nemen, maar de kopbal van Jellert Bettens ging naast. En na een vrije trap van Stijn Serlippens kon thuisdoelman Tassaert redden op een kopbal van Kevin De Wannemaeker. De thuisploeg ging op zoek naar de gelijkmaker, maar op aangeven van David Servranckx besloot Jeffrey Eeckhout nipt naast. In het slotkwartier creƫerden de Geraardsbergenaars nog enkele kansen. Op voorzet van Steven Maginet kopte Nicky Van Den Borre de bal over het thuisdoel, en even later ging een poging van Tim Wattez naast. Een minuutje later kon Tim Wattez terug aanleggen, maar doelman Tassaert tikte de bal over de dwarsligger. Na een verre inworp van Christian Golike kon Pieter Van Der Linden toch nog de 0-2 tegen de netten koppen.
Volgende zondag spelen de rood-gelen thuis tegen Eendracht Winnik.

FC Nederename: Tassaert, Bekaert, De Bruycker (83′ De Sloover), Van De Maele, Ruysschaert, Krimel, Bettens, Eeckhout, De Meulenaere (25′ De Keyser), Verschelden, Servranckx.

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Wannemaeker, Maginet, Roelandt, Van Der Linden, Perreman, Fleurinck (76′ Straetmans), Van den Borre, Wattez, Serlippens, Golike.


Doelpunten: 60′ Christian Golike (0-1); 90′ Pieter Van de linden (0-2).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background