27 sep 2005

Wedstrijdverslag Moerbeke – Petegem Schelde

Lamentabele vertoning

Voor de wedstrijd tegen Petegem S werd door de supporters gehoopt op een voortzetting van het resultaat van de stunt vorige week tegen Jong Zulte. Petegem S die op een gedeelde laatste plaats stond tegen Moerbeke, dat ondertussen was opgeklommen tot de 6de plaats.

De gasten wisten dus wat er van hen verwacht werd.

Moerbeke begint direct goed aan de wedstrijd met al in de 4de min een voorzet van Didier Janssens naar John Lambert maar diens kopbal gaat nipt naast. Dit was echter valse hoop want het is wachten tot in de 22ste min vooraleer we nog een noemenswaardig feit kunnen noteren en het komt dan nog van de bezoekers. Het zwakke schot van Gunther Blockeel wordt door de thuisdoelman Clint Eggermont echter zonder moeite gepakt. In de 26ste min zijn echter de gastheren nog eens aan de beurt met een doorsteekpas van Rien Vander Bracht naar Nico De Bruyn maar ook dat schot werd dan gepakt door de bezoekende doelman Bart Aelvoet. Een eerste hoekschop kunnen we pas noteren in de 34ste min en dan nog voor de bezoekers maar ook dat leverde niet echt gevaar op. Dan was het tijd voor de koffie en hopen op een betere verder zetting in de tweede helft van de wedstrijd.

Dit was echter een utopie want hetzelfde spelbeeld kregen we te zien las in de eerste helft met een schot van N De Bruyn in de 63ste min van de wedstrijd, naast het doel.

In de 79 ste min moet thuisdoelman C Eggermont al zijn kunnen tonen om het schot van Davy Opsomer te pakken maar raakt daarbij gekwetst. C Eggermont die vorige week nog inviel om de geblesseerde Kevin Raveydts wil echter van geen wijken weten en speelt ondanks hinder moedig verder. Het zijn nu echter de bezoekers die proberen naar voor te voetballen met 10 min voor het einde van de wedstrijd een schot van Giovanni Van Baeveghem dat juist naast de paal buiten gaat. In de slotfase wordt een doelpunt voor de thuisploeg afgekeurd wegens een duwfout en zo werd het ook na de rust niet beter en blijft de score dus op 0-0 staan en meteen het vierde gelijkspel voor FC E Moerbeke.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background