9 aug 2010

Wedstrijdverslag: Moerbeke – Horebeke

Na de verdiende 1-2 winst op het veld van Opbrakel, vorige week, diende er het afgelopen weekend bevestigd te worden voor Moerbeke in de beker van Oost-Vlaanderen. Ze kregen het bezoek van Horebeke.

De wedstrijd begon met een stevig offensief van Moerbeke, dat met enkele mooie uitgevoetbalde acties enkele kansjes kon afdwingen. Toch bood Horebeke stevig weerkwerk, en nam het zelfs de wedstrijd in handen naarmate de 1e helft vorderde. Doelman Gino kon echter zijn netten schoonhouden, mede door het slecht afwerken van bezoekende spitsen.

De grootste kans kwam op naam van Yorik. Hij kon de keeper omspelen, maar een verdediger kon de bal nog net van de lijn keren. Net voor de rust was het dan toch raak. Yorik kon zich op links vrijmaken en speelde de bal perfect in de loop van Fred, die met een strak schot de keeper kan vloeren: 1-0 en meteen de ruststand.

In de tweede helft was het duidelijk dat Moerbeke conditioneel sterk stond, want Horebeke kwam er niet meer aan te pas. Toch kwam die laatste pas er telkens net niet. Eén keer lukte het toch, en Kjetil deed wat hem vorige week tot 2x toe niet lukte: 2-0.
Het laatste kwartier speelde Horebeke met een extra spits en Moerbeke kreeg het hierdoor moeilijk. Na enkele grote kansen viel de aansluitingstreffer er dan toch, na een mooi uitgespeelde actie op rechts. Toch bleef de thuisploeg kalm (ondanks een opstootje tussen een bezoeker en de ingevallen
Koen Guldemont) en voetbalde het de wedstrijd uit. Uitslag: 2-1.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background