22 aug 2010

Wedstrijdverslag Meerbeke – Sparta G’bergen

Voor de laatste oefengalop van deze voorbereiding mocht Sparta Geraardsbergen in het kader van de Hofman Cup op bezoek bij Osta Meerbeke.
Trainer Geert Willems moest puzzelen want maar liefst 5 spelers waren onbeschikbaar voor deze partij.

De eerste kans is voor de lokalen maar doelman De Clercq kan met een knappe parade een vroege achterstand voorkomen. Het is Meerbeke dat in de aanvangsfase de betere ploeg is maar Sparta probeert geleidelijk aan het evenwicht te herstellen. De bezoekers reageren een eerste keer via Neufkens maar zijn schot gaat voorlangs.

Sparta heeft in de eerste periode meer balbezit, maar doelrijpe kansen kan het nauwelijks ontwikkelen. De beste kans voor de koffie is nog voor Sparta maar De Pelsemaker besluit op de keeper. Het zijn tenslotte toch de lokalen die voor de pauze op voorsprong komen dankzij een eigen doelpunt van Nies.

Na de rust neemt Meerbeke over maar hun eerste schot gaat voorlangs. Ook Sparta steekt in de 54’ zijn neus aan het venster een voorzet van De Vos komt bij Bjorn Van Steertegem teecht maar die besluit naast. Op het uur kan Meerbeke de score verdubbelen na het omzetten van een elfmeter. Sparta mildert nog in de slotfase, ook David De Troyer zet een elfmeter feilloos om.

Het tweede elftal van Sparta verloor ook hun oefenwedstrijd tegen Meerbeke.

Volgende week volgt dan het echte werk. Het eerste elftal mag de competitie thuis openen en ontvangt om 15 uur aan het Goeferdingeplein de jongens van Nokere Kruishoutem, terwijl de reserven op bezoek gaan bij de buren van Bonanza.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background