31 okt 2010

Wedstrijdverslag Latem – KSV G’bergen

Om de eerste periodetitel in de wacht te slepen moest KSV Geraardsbergen zondag gaan winnen op het terrein van FC Latem.
De eerste kans in de wedstrijd was voor de thuisploeg, maar Karel Paelinck besloot over het Geraardsbergse doel. Het waren echter de rood-gelen die in de eerste helft voor het meeste gevaar zorgden. Op het kwartier ging een schot van Nicky Van Den Borre naast.


Jonathan De Couvreur

Een minuutje later mocht Jonathan De Couvreur een vrije trap nemen, maar de kopbal van Nicky Van Den Borre belandde op de paal. Na een nieuwe vrijschop van Jonathan De Couvreur kwam de thuisploeg terug goed weg, toen Kevin De Wannemaker de bal tegen de dwarsligger kopte. In de slotminuten van de eerste helft ging een poging van Robby De Bodt naast, en moest thuisdoelman Björn D’Haeseleer nog ingrijpen op een schot van Steven Maginet.
Kort na de rust kon Christian Golike voorzetten, maar de kopbal van Nicky Van Den Borre verdween over de deklat. De rood-gelen bleven verder aandringen, maar slaagden er niet in om doelkansen te creëren. Op één van de zedzame tegenaanvallen kon Thomas White voorzetten, en Tim Vermeulen plaatste de thuisploeg op voorsprong: 1-0.
De vreugde van de thuisaanhang was echter van korte duur. Na een hoekschop van Jonathan De Couvreur, kon doelman Björn D’Haeseleer redden op een kopbal van Kevin De Wannemaker, maar een attente Nicky Van Den Borre scoorde de gelijkmaker in de rebound: 1-1.
Een tweetal minuutjes later moest de thuisdoelman redden op een doelpoging van Xander Van Der Beck. Met nog een tiental minuten te spelen mocht Jonathan De Couvreur een nieuwe corner trappen, en deze keer kopte Kevin De Wannemaker de bal wel tegen de netten: 1-2. In de slotminuten besloot de ingevallen Mohamed Sampil nog naast.
Door deze overwinning zijn de rood-gelen reeds zeker van een eindrondeticket. Volgende zondag komt Sint-Denijs op bezoek aan de Molendreef.

FC Latem
: D’Haeseleer, White, Bosschem, Van Mierlo, Rogiers, Haerens, Martens (75’ Van Severen), Sleeuwaert, Zarzour (81’ Paelinck Willem), Paelinck Karel, Vermeulen (75’ Dierckx).

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Bodt, De Vuyst, De Wannemaker, Maginet, Van Slembroek (70’ Sampil), Golike, De Couvreur, Van Der Beck, Van Den Borre, Van Der Linden (70’ Deleenheer).

Doelpunten: 62’ Tim Vermeulen (1-0); 70’ Nicky Van Den Borre (1-1); 82’ Kevin De Wannemaker (1-2).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background