21 nov 2006

Wedstrijdverslag Ladies Onkerzele – Schellebelle

Afgelopen zondag om 10u stond de wedstrijd tegen Schellebelle op het programma. Om uiteenlopende redenen moest Ladies Onkerzele aan de aftrap verschijnen met 9 speelsters waardoor hun kansen op winst heel miniem waren.

De wedstrijd kwam maar traag op gang. Het was tien minuten wachten op de eerste doelpoging waarbij een schotje van Schellebelle gemakkelijk door de Onkerzeelse (interim) keepster werd opgeraapt. Na een kwartier kregen de dames van Schellebelle een reuzenkans: een voorzet van op rechts werd net over de doellat getrapt. Vijf minuten later was het wel raak voor Schellebelle. Slecht ontzetten van de Onkerzeelse verdediging deed de bal in de voeten komen van een aanvalster van Schellebelle die hem maar voor het binnentikken had. Net op het halfuur kreeg Onkerzele een tweede doelpunt tegen. Weeral door een misverstand kwam een aanvalster van Schellebelle oog in oog te staan met de keepster waardoor de 0-2 een feit werd. Schellebelle had het meeste balbezit, maar was amper gevaarlijk. Bij Ladies Onkerzele was er te veel balverlies om een goede aanval op te zetten.

In de tweede helft verscheen Ladies Onkerzele met 11 aan de aftrap waardoor we een ander spelbeeld kregen. Ladies Onkerzele kreeg kansen maar vergat op goal te trappen op de beslissende momenten. Ladies Onkerzele probeerde wel te combineren maar de Schellebelle verdediging kon de druk afweren. Na twintig minuten schoot Onkerzele toch wakker. Via een actie op links belandde de bal in de voeten van Martine De Galan. Zonder nadenken plaatste ze haar voet ertegen maar de bal spatte uiteen op de paal. Even leek de tweede helft te gaan ontaarden in een potje sumo-worstelen, maar de scheidsrechter van dienst wist er goed raad mee. Schellebelle liet het spel begaan en rekende op de counters. Die counters kwamen er ook, maar werden telkens naast het doel getrapt.

Ladies Team Onkerzele – Schellebelle was een kleurloze wedstrijd mede door de slechte staat van het veld alsook door de vele overtredingen die het spel vaak stillegden wat het tempo niet ten goede kwam.

Schellebelle wipt door deze overwinning over Ladies Team Onkerzele in de stand.

Volgende wedstrijd vindt plaats op vrijdag 24 november in en tegen Overmere, de 1ste in de stand.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background