2 okt 2007

Wedstrijdverslag KVR Overboelare

KVR Overboelare- Wit-Zwart 93: 2-2

KVRO nam het dit weekend op tegen de laatste in de stand. Wit-Zwart begon opvallend offensief aan de match en zetten de Oranje-zwarten vast op eigen helft. Overboelare kon geen voet op de grond krijgen en kwam er langs geen kanten uit. Exact 17 minuten gespeeld viel het eerste doelpunt in het voordeel van de thuisploeg. Sven Opdecam speelde de bal hoog naar Stijn Huysveld, die knap controleerde en binnentrapte. Eerste tegenprik van KVRO en meteen raak ondanks het spelbeeld in. Even later kon Stijn KVRO op voorsprong brengen maar schoot rakelings over de kruising. In de 32ste minuut was het raak voor de bezoekers. Via een corner werd de bal hard binnengekopt. Verdediging stond letterlijk ‘met de benen op de grond genageld’ met als gevolg 1-1. Loon naar werken dus voor Wit-Zwart.

In de tweede helft domineerde Wit-Zwart terug de wedstrijd. KVRO verloor steeds duels in het middenveld waardoor de verdediging onder druk kwam te staan. De bal werd in de 64ste minuut onderschept door de Wit-Zwarten en stuurde een aanvaller diep weg. Deze werkte knap af en 1-2 de stand. Bij KVRO lukte de combinaties moeilijk en speelde veel te overhaast dat leidde tot dom balverlies telkens. In de 76ste minuut dribbelde invaller Samy Daiki op zijn eentje de verdediging uit van de bezoekers en kon via de korte hoek scoren. Einduitslag 2-2.

Overboelare heeft wel een puntje kunnen rapen maar was min of meer ontgoocheld over de uitslag omwille dat Wit-Zwart dan toch sterker uit de hoek kwam als het klassement leek blijken. Na 2 keer op rij een achterstand ophalen verdienen de mannen van KVRO-trainer Peter Elliano toch een pluim.

Volgende week speelt KVRO uit tegen Nederhasselt.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background