14 apr 2010

Wedstrijdverslag Overboelare – Wit Zwart 93

Met de wielerklassieker Parijs – Roubaix als grote concurrent was de opkomst voor deze wedstrijd maar magertjes te noemen.

Daarbij was Wit Zwart, dat toch zesde staat, nog maar de schaduw van de ploeg dat racing in de heenronde nog van de mat veegde met zware 7 – 2 cijfers, Overboelare speelde voor wat het waard was, zodat een puntendeling uiteindelijk nog het meest logische was.

Een eerste kans noteerden we voor de bezoekers waar Riangkhamhai maar in te leggen had, maar gelukkig voor Overboelare naast besloot. In de 20’ mocht Vandesande alleen op doel afgaan, maar werd door de laatste man op onsportieve wijze gestopt. De scheids was vrij mild en trok slechts geel voor de verdediger. Even later had Vandesande een enorme mogelijkheid om de score te openen maar zijn schot ging net over. Op het half uur was er nog maar eens een kans voor Riangkhamhai die nog maar eens naast mikte. Op slag van rusten redde doelman Claes met een ultieme reflex het schot van De Beule.

Alle doelpunten vielen dus in de tweede periode. En al in de eerste minuut van deze tweede periode had racing de kans om de score te openen, maar Aubeeck geraakte niet voorbij doelman Vanderhaegen. In de 57’ lukte het dan toch. De bal kwam met een beetje geluk bij Daiky, zijn schot belandde op de paal, maar in de rebound kon de goed gevolgde Absil voor de 1 – 0 tekenen. Op het uur was alles te herdoen toen Riangkhamhai van op goed vijfentwintig meter de bordjes in evenwicht bracht. Met nog twintig minuten te gaan moesten de bezoekers met tien man verder toen Jonas Wijnant met een tweede gele kaart vervroegd onder de douche mocht. Maar zelfs met een mannetje minder zorgde Wit Zwart voor enkele gevaarlijke standjes voor het doel van Overboelare. Zo moest doelman Claes in de 73’ aan de bak om een goed schot van Gerard onschadelijk te maken. Even later moesten de bezoekers gewoon scoren, maar De Beule knalde alleen voor doel hoog over. Met nog tien minuten op de klok kon racing langs Daiky, dan toch voor de 2 -1 voorsprong zorgen. Maar in de 87’ minuut zorgde Riangkhamhai met zijn tweede van de namiddag toch nog voor een billijk gelijkspel. Op slag van affluiten werd ook nog Toon Vandesande met een tweede geel karton van het veld gestuurd, maar dat veranderde niets meer aan de stand.

Wedstrijden KVR Overboelare

Zaterdag 17/04/09
15:30 u KVRO Beloften – Everbeek
13.30 u KVRO -15 – Olsa Brakel
10.30 u Horebeke – KVRO – 8

Zondag 18/04/09
10.00 u Sparta G’bergen – KVRO II
15.00 u Grotenberge – KVRO I

 

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background