18 okt 2005

Wedstrijdverslag KVR Overboelare – E. Ophasselt

K.V.R. Overboelare – R. Ophasselt: 3 – 0

Overboelare voetbalde de afgelopen weken niet zo bijster goed, en dat deed trainer Delahaye enkele ingrijpende veranderingen doorvoeren. Zo schakelde hij het voorbije weekend over op een drie – vier – drie opstelling. Een gewaagde aanvallende opstelling, maar met in het achterhoofd het gegeven, dat een goed gestoffeerd middenveld ook de druk op de verdediging wat zou wegnemen. En dat lukte aardig, want racing had kansen genoeg, en scoorde drie keer, en de verdediging gaf zo goed als geen kansen weg en hield de nul op het bord.

Het eerste half uur had nochtans niet veel om het lijf, want beide ploegen hadden welgeteld elk één halve kans. Bovijn schoot naast voor de bezoekers, en Bart Van Den Berghe miste in de 27′ kompleet zijn schot. Vijf minuutjes later had racing pech toen Davy Van Butsele een vrijschop op de dwarsligger mikte. In de 35′ zette racing voor het eerst een goede aanval op, en die was meteen raak. Patrick Ronsse zorgde voor de assist, en Kurt Van Der Hauwert, voor het eerst aan de aftrap dit seizoen, scoorde de 1 – 0. Net voor affluiten bereikte Bart De Bruyne met een lange pas de vrijstaande Van Butsele, en die legde meteen de 2 – 0 ruststand vast.

De bezoekers moesten dus op zoek naar doelpunten, en in het begin van de tweede periode zorgden zij toch voor enige druk. Al bleef het bij een paar schuchtere pogingen. Zo moest doelman Van Cleemputte plat op een goed schot van Carpentier. Racing zag in de 63′ een mooie poging van David Delahaye naast gaan, maar twee minuten later legde Patrick Ronsse toch de 3 – 0 eindstand vast. Terwijl Ophasselt het opgaf, voetbalde racing rustig verder en kreeg het nog kansen langs Toon Vandesande die op de paal besloot en Patje Ronsse die deze keer zijn kanon niet goed gericht kreeg.

De reserven van Overboelare speelden verdienstelijk tegen de buren van Sparta Geraardsbergen, en hielden het op een billijk gelijkspel (1 – 1)

Wedstrijden KVRO

Zaterdag 22/10/05
15u30: Juniors B – E. Moerbeke
14u00: Juniors C – SV Geraardsbergen
14u00: Strijpen – Juniors D
13u15: Voorde – Juniors D
11u00: Juniors E -10 – Munkzwalm
10u00: Juniors F -8 – VK Onkerzele
11u00: Voorde – Juniors F -7
10u45: Bonanza – Juniors F -6

Zondag 23/10/05
10u00: E. Schendelbeke – KVRO II
15u00: Okegem – KVRO I

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background