26 sep 2005

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – Winnik

KSV Geraardsbergen – Eendracht Winnik: 0 – 2.

Bij KSV Geraardsbergen kon men Michael Fleurinck recupereren, anderzijds viel nu ook doelman Sven Neyrinck gekwetst uit op training.
In de zesde minuut moest Winnik-doelman Patrick Heymans plat op een schot van Arne Saeys. Nog geen minuut later verdween aan de overzijde een poging van Jeroen Walravens over doel.
In de negende minuut verdedigde Kevin De Wannemaecker slecht uit. Hij trapte de bal ongelukkig in de voeten van de vrijstaande Joeri Bombeke, die meteen bedankte met een treffer voor de bezoekers : 0 – 1.
Drie minuten later werd een poging van Thomas Poisson gestopt door de bezoekende doelman.

Met nog een tiental minuten te spelen in de eerste helft, moest KSV-doelman Olivier Schaillee redden op een doelpoging van Wim Jacobs. Even later dook diezelfde Wim Jacobs alleen op voor het Geraardsbergse doel, maar hij besloot onbesuisd naast.

Vijf minuten voor de rust was er een goeie save nodig van Patrick Heymans op een kopbal van Kevin De Wannemaeker.
In een ontgoochelende tweede helft kon geen van beide ploegen voor doelgevaar zorgen, tot plots op acht minuten van het eindsignaal via Raymond de Blander nog een bezoekend doelpunt uit de lucht viel : 0 – 2.
In de slotminuten kwam Winnik nog dicht bij een derde treffer. Na voorzetten van Filip Van Lembergen kopte Gregory Van Londersele voorlangs.

Doelpunten: 9′ Joeri Bombeke ( 0 – 1 ); 82′ Raymond De Blander ( 0 – 2 ).
Door deze tweede nederlaag zakt KSV Geraardsbergen weg naar de voorlaatste plaats in de klassering. De ploeg mist blijkbaar vertrouwen, en blijft in hetzelfde sukkelstraatje als vorig seizoen vertoeven. Een eerste overwinning is broodnodig om terug aansluiting te krijgen met de middenmoot van de rangschikking. Zondag gaat KSV op bezoek naar Borsbeke.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background