7 mei 2007

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – Wilskracht Idegem

KSV Geraardsbergen – Wilskracht Idegem: 3 – 1

Tijdens een vriendschappelijke match tegen Wilskracht Idegem werd bij KSV Geraardsbergen afscheid genomen van Dirk Perreman en Wouter Eloot. Dirk Perreman was meer dan 15 jaar actief bij KSV als speler en als trainer. Wouter Eloot verdedigde gedurende zeven jaar de kleuren van de Geraardsbergse ploeg.
Dean Delannoit, de Geraardsbergse Idool 2007-finalist gaf de aftrap van deze partij tussen KSV Geraardsbergen en buur Wilskracht Idegem.

Voor de gelegenheid nam Dirk Perreman nog eens plaats in het doel van KSV. Na een rustige studieronde kon Danny Lorge in de 12ste minuut de score openen: 1-0.
Na 25 minuten mocht bezoeker Vincent De Bondt, net buiten de zestien meter, een vrijschop trappen. Zijn schot belandde echter op de paal. Een tiental minuten voor de rust verdween een schot van Joeri Dujaquier over het Idegemse doel. Even later kreeg Dirk Perreman een applausvervanging. Wim Holderbeke nam zijn plaats over in het Geraardsbergse doel. Net voor de rust moest doelman Sam Walravens een schot van Danny Lorge stoppen.
In de 56ste minuut slaagde Jan Goossens erin om de gelijkmaker te scoren: 1-1.
Een minuutje later werd Joer Dujaquier binnen de zestien meter foutief afgestopt door Kurt Vanderkelen. Afscheidnemend kapitein Wouter Eloot kreeg de eer om de strafschop om te zetten: 2-1.
Nog twee minuten later kwam KSV dicht bij een derde treffer toen Wouter Eloot kon voorzetten, maar Kerim Farjallah besloot op de paal. In de 65ste minuut kreeg ook Wouter Eloot, die volgend seizoen uitkomt voor FC Mere, zijn verdiende applausvervanging. In de volgende minuten creƫerde de thuisploeg nog een aantal kansen. Na een voorzet van Sow Mamadou, kon doelman Kris Van Der Linden redden op de kopbal van Kerim Farjallah. Op voorzet van Andy Peleman moest Van Der Linden nogmaals plat om een nieuwe doelpoging van Kerim Farjallah te stoppen. Kerim Farjallah slaagde er niet in om zijn doelpuntje mee te pikken. Op voorzet van Joeri Dujaquier besloot hij naast het Idegemse doel. Met nog een vijftal minuten zorgde Joeri Dujaquier met een schot in de kruising voor 3-1.
De laatste kans in de wedstrijd was voor Idegem. Op voorzet van Andy Segers kon Kurt Van Der Kelen naar doel koppen, maar Wim Holderbeke bleef attent.

Na de match werden er ook nog bloemen overhandigd aan de Idegemse kapitein Jan Goossens, voor het behalen van de titel in derde provinciale. Volgend seizoen zien KSV Geraardsbergen en Wilskracht Idegem elkaar dus terug in de competitie.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background