12 sep 2005

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – SK Munkzwalm

Net zoals vorige week, willen we u het verslag van de wedstrijd KSV Geraardsbergen tegen SK Munkzwalm niet onthouden. De eindstand bedroeg 1 – 1.

Nadat Arne Saeys in de beginfaze van de wedstrijd naast het bezoekende doel besloot, was het Munkzwalm die gedurende een twintigtal minuten het initiatief nam.
In de 12de minuut kon Xavier Cruypelinck een voorzet van Gunther Vermeeren verlengen tot bij Koen Van Overtveldt, die over het Geraardsbergse doel besloot.
Drie minuten later, na een vrijschop van Jan Scheerlinck, ging een kopbal van Koen Van Overtveldt juist naast.
In de 18de minuut moest thuisdoelman Sven Neyrinck ingrijpen op een poging van David Servranckx. Nog een paar minuten later kon David Servranckx alleen op het Geraardsbergse doel afgaan, maar Sven Neyrinck kon terug de doelpoging van de bezoekende spits stoppen. Bij de daarop volgende hoekschop kon Glenn Van Der Mijnsbrugge de kopbal van Xavier Cruypelinck net voor de doellijn wegwerken.
In de 25ste minuut ging David Servranckx gemakkelijk neer in het Geraardsbergse strafschopgebied.
Servranckx trapte zelf de penalty, maar ook vanop de elfmeterstip geraakte hij niet voorbij thuisdoelman Sven Neyrinck.
Op het halfuur besloot Xavier Cruypelinck nog voorlangs. 0 – 0 bij de rust, daar mocht vooral de thuisploeg mee tevreden zijn.

Na de koffie kwam Geraardsbergen beter in de wedstrijd. Na vijf minuten spelen kon Daouda Sanon een terugspeelbal onderscheppen. Hij omzeilde doelman Tom Aelbrecht, en tikte de bal tegen de netten : 1 – 0.
Een minuutje later moest doelman Aelbrecht ingrijpen op een doelpoging van Reinout Delclef.
Ook de bezoekers gingen op zoek naar een doelpunt. In de 52ste minuut kon Sven Neyrinck nog redden op een kopbal van Xavier Cruypelinck, maar een minuutje later werd hij toch verslagen na een schot van terug Xavier Cruypelinck : 1 – 1.
Met nog vijf minuten te spelen besloot Stijn Buyens over het Geraardsbergse doel.
Het was nog de thuisploeg die het dichtst bij de winning-goal kwam. Na een voorzet van Reinout Delclef was er een prachtsave van de bezoekende keeper nodig om Daouda Sanon van een tweede treffer te houden. In de slotminuut ging ook nog een poging van Arne Saeys naast.

Doelpunten: 50′ Daouda Sanon ( 1 – 0 ), 53′ Xavier Cruypelinck ( 1 – 1 ).

Na twee draws moet KSV Geraardsbergen volgende zondag bij het nog puntenloze Schellebelle op zoek gaan naar een eerste overwinning.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background