4 mrt 2007

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – SK Munkzwalm

KSV Geraardsbergen – SK Munkzwalm 1-2

De wedstrijd tussen KSV Geraardsbergen en SK Munkzwalm kende een spectaculaire start. Tijdens de eerste minuut kon doelman Mario Lobert de bal weg boksen op een voorzet van Steven Maginet, maar Christophe Neirinckx knalde keihard binnen: 1-0.
De vreugde was echter van korte duur, want nog geen minuut later kon Xavier Cruypelinck de gelijkmaker scoren: 1-1.
In de achtste minuut ging een vrijschop van Andy Peleman naast, en aan de overzijde ging pogingen van Frederik Simoens en Arvid Minnaert naast. Beide ploegen bleven kansen creƫren. Eerst schoot Nico Broodcoorens over het bezoekende doel, en na een vrijschop van Kerim Farjallah was er een prachtsave van doelman Lobert nodig om Kevin De Wannemaeker van een doelpunt te houden. Ook KSV-doelman Kurt Carlier kon redden op een doelpoging van Frederik Simoens. In de 24ste minuut kon Xavier Cruypelinck, op voorzet van Frederik Simoens, zijn tweede treffer scoren: 1-2.
Even over het halfuur ging nog een schot van Christophe Neirinckx naast. Enkele minuten voor de rust moest Kurt Carlier nog tussenkomen op een vrijschop van Kenneth Franceus.
In de tweede helft zorgden de bezoekers voor het eerste doelgevaar. Na een hoekschop via Arvid Minnaert kopte Benjamin De Mulder over doel. In de 63ste minuut kon de ingevallen Danny Lorge voorzetten, maar Kerim Farjallah besloot op doelman Mario Lobert. Danny Lorge stond echter amper twee minuten op het veld toen hij een rode kaart kreeg om zich te revancheren. Met zijn tienen kreeg KSV het af en toe moeilijk. Met nog een kwartier te spelen kon Wouter Sadones, op een doelpoging van Xavier Cruypelinck, op de doellijn redden. Drie minuten later kon Frederik Simoens voorzetten, maar de kopbal van Xavier Cruypelinck ging centimeters naast. KSV kwam tussendoor even dreigen via Sow Mamadou, maar doelman Lobert kon redden. Met nog een zevental minuten te spelen kon Frederik Simoens alleen op het Geraardsbergse doel afgaan, maar hij besloot op de deklat. Een minuutje later ging een poging van Benjamin De Mulder nipt naast. De laatste kans was voor KSV, maar Mario Lobert kon de vrijschop van Andy Peleman stoppen.

Doelpunten: 1′ Christophe Neirinckx (1-0); 2′ en 24′ Xavier Cruypelinck (1-1 en 1-2).

Volgende zondag maakt KSV Geraardsbergen de verplaatsing naar het voorlaatste gerangschikte Borsbeke.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background