22 sep 2008

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – SK Lebeke-Aalst

KSV Geraardsbergen – SK Lebeke-Aalst: 0-1

Beide ploegen moesten nog op zoek naar de eerste zege. Reeds in de eerste minuut moest bezoekend doelman Koen Herremans ingrijpen op een vrijschop van Stijn Serlippens. Aan de overkant had KSV-keeper Michel Wittenberg enige moeite om een doelpoging van Jonathan De Gieter onschadelijk te maken. Op een hoekschop van Jelle Roelandt kon Pieter De Rijck naar doel koppen, maar doelman Michel Wittenberg was attent. Halverwege de eerste helft kon Kristof Van Slembrouck voorzetten, maar de kopbal van Michael Fleurinck ging naast. Op het halfuur moest Koen Herremans redden op een schot van Christiaan Golike. De bezoekers kregen ook nog een kans via Mike Van Asbroeck die over het Geraardsbergse doel besloot. Net voor de rust kon Christiaan Golike nogmaals uithalen, maar doelman Herremans bracht terug redding. Na een hoekschop van Stijn Serlippens, moest de bezoekende doelman ook nog een kopbal van Tim Wattez stoppen.
In de tweede helft zorgden de bezoekers voor het eerste gevaar, maar Michel Wittenberg kon het schot van Jonathan De Gieter stoppen. Nadien ging de thuisploeg de druk opvoeren en creƫerde kansen. Nadat een doelpoging van Steven Maginet nipt naast het doel verdween, moest doelman Herremans ingrijpen op een vrije trap van Stijn Serlippens. De bezoekende doelman moest ook nog eens pogingen van Michael Fleurinck en Stijn Serlippens onschadelijk maken. De thuisploeg kon niet afwerken en kreeg vier minuten voor tijd het deksel op de neus toen Glenn Van Berlamont de winning-goal kon scoren: 0-1.

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Wannemaeker, Vanslembrouck, Sadones (60′ Vanden Borre), Maginet, Golike (75′ Roelandt), Van Der Linden, Fleurinck, Wattez, Serlippens, De Groot (72′ De Backer).

SK Lebeke-Aalst: Herremans, Vermassen, Geeroms, Roelandt Nico, De Rijck, Constant (46′ Belis), De Gieter, Van Berlamont, Van Geite, Roelandt Jelle (77′ El Khatabi), Van Asbroeck.

Doelpunt: 86′ Glenn Van Berlamont (0-1).

Aanstaande zaterdag zullen de rood-gelen zich moeten herpakken tegen leider Jong Zulte, zoniet kunnen we spreken van een dramatische start.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background