10 aug 2009

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – Sint-Denijs

KSV Geraardsbergen – Sint-Denijs: 4-2


Xander Van der Beck

In zijn tweede match voor de Beker van Oost-Vlaanderen kreeg KSV Geraardsbergen het bezoek van Sint-Denijs. De rood-gelen kenden een prima start, want op voorzet van Christian Golike kon Xander Van der Beck afwerken: 1-0.
Na een twintigtal minuten kon Xander Van Der Beck voorzetten maar het schot van Kevin De Wannemaeker verdween naast het bezoekende doel. Even later slaagde Michel Deugoue er in om de gelijkmaker te scoren: 1-1.
Een paar minuutjes na de bezoekende treffer moest thuisdoelman Sebastien Neirynck ingrijpen bij een vrije trap van Louis De Groote. Aan de overkant was er een goeie save nodig van doelman Leander Monbaliu om Kevin De Wannemaeker het scoren te beletten. En op een voorzet van Geoffrey Roelandt kopte Tay Kofi de bal naast het bezoekende doel. Een vijftal minuten voor de rust kwam rood-geel goed weg toen Mathieu Bevenaege doelman Sebastien Neirynck kon omzeilen. Kristof Van Slembroeck kon de bal nog net voor de doellijn wegwerken. Net voor de pauze kon Geoffrey Roelandt nog voorzetten, maar de kopbal van Xander Van Der Beck ging naast.
Ook in de tweede helft nam KSV een blitz-start. Op voorzet van Xander Van Der Beck kopte Tay Kofi de bal tegen de netten: 2-1.
Even later moest doelman Leander Monbaliu een schot van Christian Golike stoppen. De Geraardsbergenaars bleven aandringen, en op voorzet van Michael Fleurinck verschalkte Guido Broche zijn eigen doelman: 3-1.
De bezoekende doelman moest ook nog plat op een doelpoging van de ingevallen Nicky Van Den Borre. Op het halfuur kon Xander Van Der Beck zich doorzetten op rechts, en slaagde hij erin om de score verder op te drijven: 4-1.
Na pogingen van Rob De Wilde voor de bezoekers, en Xander Van Der Beck voor de thuisploeg moest KSV-doelman Sebastien Neirynck met een prachtsave uitpakken om Kjell Ritiere van een doelpunt te houden. Met nog een vijftal minuten te spelen kon Brecht Verschueren milderen: 4-2.
Net voor het eindsignaal moest Sebastien Neirynck nogmaals ingrijpen op een goed gerichte kopbal van Brecht Verschueren.
De verplichte penaltyreeks eindigde op 3-4 in het voordeel van de bezoekers.
Volgende zondag maakt KSV Geraardsbergen de verplaatsing naar De Pinte.

KSV Geraardsbergen: Neirynck, Roelandt, Van Slembroeck, Mohamed Sampil, Maginet (60′ Sadones), De Wannemaeker (56′ Perreman), Fleurinck, Van Der Beck, Van Neste, Tay Kofi (64′ Van Den Borre), Golike.

KVV Sint-Denijs: Monbaliu, De Wilde, Broche, Ritiere, Eeckman, Deugoue (59′ Taveirne), Maroy (46′ Verschueren), Zintchem, Bevenaege, De Smet.

Doelpunten: 8′ Xander Van Der Beck (1-0); 24′ Michel Deugoue (1-1); 46′ Tay Kofi (2-1); 55′ Guido Broche (own-goal 3-1); 74′ Xander Van Der Beck (4-1); 85′ Brecht Verschueren (4-2).

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background