6 nov 2005

Wedstrijdverslag Ksv Geraardsbergen – Racing Wetteren

KSV GERAARDSBERGEN – RACING WETTEREN KWATRECHT: 3 – 3

Na de nederlaag op Bambrugge (de vijfde op negen competitiewedstrijden) heeft het KSV-bestuur een einde gemaakt aan de samenwerking met trainer Andy Frederick. In afwachting dat er een nieuwe coach wordt aangesteld, worden de rood-gelen gecoacht door hulptrainer Dirk Perreman.
De thuiswedstrijd tegen Racing Wetteren kende voor KSV de gedroomde start. Na tien minuten kon Nico Broodcoorens voorzetten, en Arne Saeys kopte binnen: 1 – 0.
De vreugde was echter van korte duur, want zes minuten later kon Hans Fonck, op voorzet van Pascal Vagenende, de bal tegen de netten knallen: 1 – 1.
De bezoekers konden zich aan de gelijkmaker optrekken, en kwamen nog enkele keren dreigen. Een minuut na het tegendoelpunt was thuisdoelman Sven Neyrinck even in moeilijkheden op een schot van Andy Bontinck. In de 24ste minuut kreeg Andy Bontinck een reuzekans om de bezoekers op voorsprong te schieten, maar hij besloot voorlangs. Sven Neyrinck moest ook nog redden op een schot van Souheil Baatout.
Op het halfuur was het Kim Chavatte die vanop rechts de bal voorbij doelman David Deuvaert knalde: 2 – 1.
Na elf minuten spelen in de tweede helft kon de vrijstaande Pascal Vagenende de gelijkmaker scoren: 2 – 2.
Nadat doelman Deuvaert nog kon redden op een vrijschop van Michael Fleurinck, werd de bezoekende doelman toch nog een keer geklopt toen de doorgebroken Sow Mamadou onder de Racing-doelman binnen schoot : 3 – 2.
Twee minuten later was thuisdoelman Sven Neyrinck echter ook verslagen, op een afstandschot van Hans Fonck: 3 – 3.
In het slotkwartier ging KSV nog op zoek naar de winning-goal. Na een voorzet van Daouda Sanon was er een prachtsave van David Deuvaert nodig om de pas ingevallen Reinout Delclef van een doelpunt te houden. Een minuutje later moest de bezoekende doelman terug redden op een kopbal van Daouda Sanon. Op voorzet van Reinout Delclef besloot Sow Mamadou nog naast, en even voor affluiten moest Deuvaert ook nog een vrijschop van Wouter Eloot stoppen.

Doelpunten: 10′ Arne Saeys (1 – 0); 16′ Hans Fonck (1 – 1); 29′ Kim Chavatte (2 – 1); 56′ Pascal Vagenende (2 – 2); 65′ Sow Mamadou (3 – 2); 67′ Hans Fonck (3 – 3).

De Oudenbergformatie moet zich voor de vierde maal dit seizoen tevreden stellen met een gelijkspel. Volgende zondag gaat KSV (misschien met een nieuwe trainer) op bezoek bij FC Nederename. Een week later spelen de Geraardsbergenaars thuis tegen hekkensluiter Oudenhove. Wil men niet verder wegzakken in het degradatiemoeras, zal er moeten gewonnen worden tegen deze tegenstanders.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background