27 nov 2006

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – Racing Bambrugge

KSV Geraardsbergen – Racing Bambrugge: 2 – 1

KSV Geraardsbergen kreeg het tweede gerangschikte Racing Bambrugge op bezoek. In de eerste minuut moest Racing-doelman Freek Hostens een poging van Sow Mamadou uit de lucht plukken. Enkele minuten later mocht Andy Peleman een vrijschop nemen, en kon doelman Hostens de kopbal van Kerim Farjallah de bal nog net over de deklat duwen. De bezoekende doelman moest ook nog een vrijschop van Andy Peleman stoppen. Peleman schoot ook nog een vrijschop nipt naast. Niettegenstaande het veldoverwicht van de thuisploeg, kon Racing Bambrugge halverwege de eerste helft ook een paar kansen afdwingen. KSV-doelman Kurt Carlier had moeite met een vrijschop van Michiel Van Impe, en een paar minuten later moest hij ook nog een doelpoging van Klaas Wille stoppen. Aan de overkant ging een kopbal van Kevin De Wannemaeker, alweer na een vrijschop van Andy Peleman, centimeters naast. Een minuutje later konden de Geraardsbergenaars uiteindelijk de verdiende openingstreffer scoren.


Michael Fleurinck

Op nog een vrijschop via Andy Peleman kopte Michael Fleurinck de bal eerst binnen het bereik van doelman Freek Hostens, maar in de rebound kon hij toch nog afwerken: 1-0.

Na de rust gingen de bezoekers toch voor wat meer druk zorgen. Kurt Carlier moest in het begin van de tweede helft een vrijschop van Joost Korte uit doel boksen. Aan de overzijde moest doelman Freek Hostens een kopbal van Kerim Farjallah pakken. In de 61ste minuut kon thuisdoelman Kurt Carlier in tweemaal redden op een doelpoging van Dries De Vis. Twee minuten later moest de bezoekende doelman redden op een poging van Kerim Farjallah, maar even later kon uitblinker en kersverse vader Andy Peleman de score toch opdrijven: 2-0.
Met nog een kwartier te spelen moesten de bezoekers met 10 verder, Kris Van Lippevelde kreeg de rode kaart voor een zware overtreding op Kevin De Wannemaeker. Enkele minuten later kon Andy Peleman de ingevallen Pieter Verleysen lanceren, maar een goed uitgekomen Freek Hostens kon een derde treffer voorkomen. Een minuutje later verdween nog een poging van Pieter Verleysen over de dwarsligger. In blessuretijd kon Joost Korte nog scoren voor de bezoekers: 2-1.

Doelpunten: 30′ Michael Fleurinck (1-0); 67′ Andy Peleman (2-0); 91′ Joost Korte (2-1).

Aanstaande zondag gaat KSV Geraardsbergen op bezoek bij Eendracht Winnik. KSV mist dan de geelgeschorste Kevin De Wannemaeker.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background