21 nov 2005

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – Oudenhove

KSV GERAARDSBERGEN – E.C. OUDENHOVE: 6 – 0

De komst van rode lantaarn E.C. Oudenhove, betekende aan de Molendreef ook en blij weerzien met ex-KSV-er Charlie Wongbe.
Geraardsbergen had in de aanvangsfaze van de wedstrijd heel wat balbezit, zonder echter gevaarlijk te zijn. De eerste kans was zelfs voor de bezoekers. Op een voorzet van Karim Kounma kopte Charlie Wongbe de bal over het Geraardsbergse doel.
Er ging een kwartier voorbij alvorens KSV een eerste keer kon dreigen. De doelpoging van Arne Saeys werd door Kristof Van Pamel afgeblokt.
Twee minuten later moest KSV-doelman Sven Neyrinck met de voet redden op terug een poging van Charlie Wongbe.
In de twintigste minuut kon Kim Chavatte voorzetten, en Arne Saeys kopte de bal voorbij de bezoekende doelman: 1 – 0. Twee minuten later kreeg Arne Saeys de kans om de score op te drijven, maar hij knalde over.
In de 26ste minuut moest Sven Neyrinck een vrijschop van Geert Van Coppenholle stoppen.
Met nog tien minuten te spelen in de eerste helft kon Michael Fleurinck Arne Saeys lanceren, maar hij besloot over het bezoekende doel. Net voor de rust kon Michael Fleurinck zelf aanleggen, maar zijn poging werd gestopt door Oudenhove-doelman Kurt Moreels.
Onmiddelllijk na de rust kon de Oudenbergformatie de voorsprong vergroten.
Op een hoekschop van Reinout Delclef kopte Pieter-Jan Van Laethem binnen: 2 – 0.
De bezoekers probeerden te reageren, maar Sven Neyrinck stopte de poging van Ruud De Scheerder. Een minuutje later moest Oudenhove met 10 verder, toen Michael Nies werd uitgesloten voor een overtreding op Kim Chavatte. Met en mannetje minder kwamen de bezoekers nog even dreigen, maar de pogingen van Ruud De Scheerder en de ingevallen Kristof Moreels gingen naast en over het Geraardsbergse doel.
In de 69ste minuut was het de beurt aan Kim Chavatte om Arne Saeys weg te sturen. Saeys besloot eerst op doelman Kurt Moreels, maar kon in de rebound toch scoren: 3 – 0. Twee minuten later kon Kim Chavatte de score zelf opdrijven tot 4 – 0. En een minuutje later besloot Chavatte, opl aangeven van Michael Fleurinck in het zijnet.
Met nog een kwartier te spelen mocht ook Ruud De Scheerder, na een tweede gele kaart, vroegtijdig gaan douchen.
In de 77ste minuut werd het 5 – 0, toen één van de bezoekende verdedigers, op voorzet van Steven Maginet in eigen doel besloot.
Met nog tien minuten te gaan probeerde Charlie Wongbe de eer van de bezoekers te redden, maar Sven Neyrinck bleef attent.

Aan de overzijde kon Kim Chavatte de eindcijfers vastleggen: 6 – 0.
Doelpunten: 20′ Arne Saeys (1 – 0); 51′ Pieter-Jan Van Laethem (2 – 0); 69′ Arne Saeys (3 – 0); 71′ Kim Chavatte (4 – 0); 77′ own-goal (5 – 0); 84′ Kim Chavatte (6 – 0).

Met een zes op zes, mag men bij de rood-gelen over een geslaagde trainerswissel spreken. Zondag speelt KSV Geraardsbergen terug thuis tegen FC Mere. Bij winst krijgen de rood-gelen aansluiting met de middenmoot van de klassering.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background