4 sep 2007

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – Osta Meerbeke

KSV Geraardsbergen – Osta Meerbeke: 0-1

Met de confrontatie tussen de vierde en de derde in de eindrangschikking van vorig seizoen, stond op de eerste speeldag reeds een ware topper op het programma in de tweede provinciale B.
Niettegenstaande Geraardsbergen moest starten tegen de wind in, was de eerste kans toch voor de thuisploeg. Op voorzet van Antoine Gustin kon Kevin De Wannemaeker aanleggen, maar Osta-doelman Dieter Guldemont was allert. Amper een minuut later mocht Steve De Cooman een vrijschop trappen, en kopte Fabrizio Pacitti binnen: 0-1.
In het laatste kwartier van de eerste helft creƫerden de bezoekers nog een paar kansen. Op voorzet van Kevin Sonck besloot Gerd Uytterhaegen naast. Thuisdoelman Bart Verstichelen kon redden op een vrijschop van Steve De Cooman, en in de slotseconden trapte Gerd Uytterhaegen de bal over het doel.
Even na de rust ging de Oudenbergploeg op zoek naar de gelijkmaker, maar Dieter Guldemont kon redden op een doelpoging van Kerim Farjallah. KSV had wel het meeste balbezit, maar kwam niet echt gevaarlijk uit de hoek. De beste kansen waren in de tweede helft zelfs voor de bezoekers. Na een vrijschop van Steve De Cooman ging de kopbal van Gerd Uytterhaegen naast. Even later moest doelman Bart Verstichelen nog een schot stoppen van Gerd Uytterhaegen. In de laatste minuten was Osta nog een keertje gevaarlijk op de counter, maar Verstichelen kon de doorgebroken Hans Fonck het scoren beletten. De laatste kans was nog voor de thuisploeg, maar Kerim Farjallah besloot in het zijnet.

KSV Geraardsbergen: Verstichelen, De Wannemaeker, Neirinckx, Sadones (83′ Maginet), De Saedeleer (61′ Van Der Linden), Fleurinck, Van Den Borre, Peleman, Gustin (61′ Straetmans), Van Slembrouck, Farjallah.

Osta Meerbeke: Guldemont, Van Den Houte, Du Mongh, Boeykens, Van Goethem, De Rijck, Sonck (92′ De Coen), Van Laethem (69′ Deville), Pacitti (58′ Fonck), De Cooman, Uytterhaegen.

Doelpunt: 6′ Fabrizio Pacitti (0-1).

Volgende zondag maken de Geraardsbergenaars de verplaatsing naar Racing Bambrugge.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background