24 apr 2006

Wedstrijdverslag Ksv Geraardsbergen – Oosterzele

KSV Geraardsbergen – KSC Oosterzele: 1 – 3

De wedstrijd begon uitstekend voor de thuisploeg. Na 5 minuten kon Steven Maginet, op voorzet van Reinout Delclef, binnen koppen: 1 – 0.
Twee minuten later mochten de bezoekers een vrijschop nemen. De goed ingelopen Stijn de Vos profiteerde om een foutje van de Geraardsbergse verdediging af te straffen: 1 – 1.
Op het kwartier knalde Joeri Dujaquier een kortgenomen vrijschop van Michaël Fleurinck over het bezoekende doel. Twee minuten later kon Michaël Fleurinck terug voorzetten, maar ook de poging van Kim Chavatte verdween over de dwarsligger.
Oosterzele kwam meer in de wedstrijd, en creëerde nog de beste kansen in de eerste helft. Nadat een poging van Jo De Cang voorlangs ging, kon Stijn De Vos voorzetten. De doelpoging van Kerim Farjallah werd door thuisdoelman Sven Neyrinck gestopt. In de 24ste minuut kreeg doelman Sven Neyrinck de bal niet klemvast, en het was terug Stijn De Vos die profiteerde om zijn tweede goal binnen te tikken: 1 – 2. Een tiental minuten voor de rust moest de KSV-doelman nog een vrijschop van Jan Rogiers stoppen.

In het eerste halfuur van de tweede helft gebeurden er geen noemenswaardige feiten. Een kwartier voor tijd was er een goeie reflex van doelman Marc De Smet nodig om Kevin De Wannemaeker van de gelijkmaker te houden. Het doelpunt viel echter aan de overzijde. Ronny Van Den Heede was nog maar pas Kerim Farjallah komen vervangen, en enkele seconden later kon hij op de counter de 1 – 3 scoren.
De thuisploeg probeerde nog te reageren. Michaël Fleurinck slalomde door de bezoekende verdediging, maar besloot op doelman Marc De Smet. Even later verdween een vrijschop van Kim Chavatte centimeters over doel.
Aan de overzijde besloot Kevin De Vuyst over het Geraardsbergse doel. Jo De Cang kon Ronny Van Den Heede nog bedienen, die op doelman Sven Neyrinck besloot.
De laatste kans was nog voor de thuisploeg. Op een corner van Kim Chavatte kopte Pieter-Jan Van Laethem net naast.

Doelpunten: 5′ Steven Maginet (1 – 0); 7′ en 24′ Stijn De Vos (1 – 1 en 1 – 2); 76′ Ronny Van Den Heede (1 – 3).

Volgende week maakt KSV Geraardsbergen nog de verplaatsing naar Racing Haaltert. Indien men bij de Oudenbergploeg een mogelijke eindronde wil vermijden, pakt men best de drie punten bij de ploeg van hun ex-trainer Gerrit Borreman.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background