15 aug 2007

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – Olsene

Beker van Oost-Vlaanderen: KSV Geraardsbergen – Olsene: 1-1

In zijn tweede wedstrijd voor de Beker van Oost-Vlaanderen speelde KSV Geraardsbergen thuis tegen Olsene.
In de 9de minuut moest doelman Tom Buyle een schot van Andy Peleman stoppen. Twee minuten later kon Steven Van Huyse voorzetten, Jurgen Seeuws draaide zich mooi vrij en schoot de bezoekers op voorsprong: 0-1.
De Oudenbergploeg probeerde te reageren, maar de poging van Andy Peleman verdween naast het doel. Even later kon Antoine Gustin de bal doortikken tot bij Nicky Van Den Borre, die echter op doelman Buyle besloot. Op voorzet van Nicky Van Den Borre schoot Andy Peleman nog naast. Aan de overkant moest KSV-doelman Bart Verstichelen een schot stoppen van Frederick Van Honacker. Vijf minuten voor de rust kon de bezoekende doelman de bal over de dwarsligger tikken, op een vrije trap van Andy Peleman.
In het begin van de tweede helft moest Bart Verstichelen redden op een schot van Jurgen Seeuws. Even later had ook Tom Buyle enige moeite om een vrijschop van Andy Peleman te stoppen. KSV zorgde in de tweede helft voor de betere doelkansen. Andy Peleman trapte nog een vrijschop over het bezoekende doel. Na 20 minuten glipte Nicky Van Den Borre door de buitenspelval, maar hij besloot op een uitstekende Tom Buyle. Op het halfuur kon Michael Fleurinck doorspelen naar Andy Peleman, maar de bezoekende doelman kon terug redden. Bij de daaropvolgende corner, kopte Kevin De Wannemaeker de bal centimeters over de lat. Een paar minuten later speelde de ingevallen Guillaume Guede de volledige verdediging op een hoopje, maar ook hij raakte niet voorbij doelman Buyle.


Pieter-Jan Van Laethem

Tien minuten voor tijd mocht Andy Peleman nog een hoekschop trappen, en de eveneens ingevallen Pieter-Jan Van Laethem kon de gelijkmaker tegen de netten koppen: 1-1.
De verplichte penaltyreeks eindigde op 4-5 in het voordeel van Olsene.

KSV Geraardsbergen: Verstichelen, De Wannemaeker, Neirinckx, Sadones (78′ Van Laethem), Maginet, Van Slembrouck, Fleurinck, Straetmans (70′ Guede), Peleman, Van Den Borre, Gustin (45′ Farjallah).
Olsene: Buyle, Retsin, Melsens, Cortvriend, Van Honacker, Dentijn (81′ Dhout), De Bree, Van Huyse (62′ Simoens), D’Oosterlinck, Seeuws (62′ Verhaeghe), Delbaere (74′ Van Steenbrugge).

Doelpunten: 11′ Jurgen Seeuws (0-1); 80′ Pieter-Jan Van Laethem (1-1).

In de Beker van Oost-Vlaanderen moet KSV Geraardsbergen nog twee uitwedstrijden afwerken. De tegenstanders zijn SK Lebeke-Aalst en SK Zingem.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background