3 feb 2009

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – KVV Ardennen

KSV Geraardsbergen – KVVV Ardennen: 1-1

Voor de topper in de tweede provinciale konden de rood-gelen geen beroep doen op kapitein Michael Fleurinck, die geelgeschorst moest toekijken. In de beginfase van de wedstrijd slaagde geen van beide ploegen erin om op het hard bevroren veld kansen te creëren. De meeste duels werden op het middenveld uitgevochten. Het duurde twintig minuten alvorens thuisdoelman Michel Wittenberg een poging van Lauwerijns moest stoppen. Halverwege de eerste helft kwam bezoekend doelman Hans Van Der Biest even in moeilijkheden na een schot van Stijn Serlippens.


Michel Wittenberg

Net voor de rust moest KSV-keeper Michel Wittenberg nog twee keer ingrijpen, dit telkens op vrijschoppen van Ruben Callens.
In de tweede helft mocht aanwinst Dieudonné Nfor zijn debuut maken bij de Oudenbergploeg. De eerste kansen waren echter voor de bezoekers, maar Chris Verschelden en Gregory Goebeert vonden telkens Michel Wittenberg op hun weg. In het laatste half uur kwam het meeste initiatief van de thuisploeg. Nadat Hans Van Der Biest een poging van Wouter Sadones had gestopt, moest hij ook nog plat op een schot van Stijn Serlippens. Met nog een kwartier te spelen had de bezoekende doelman ook nog een goeie redding in huis op een doelpoging van Keone Perreman. Een doelpunt hing in de lucht, maar het was Lauwerijns die profiteerde van een misverstand in de verdediging om de bezoekers op voorsprong te plaatsen: 0-1.
KSV ging onmiddellijk op zoek naar de gelijkmaker. Met nog een tiental minuten te spelen ging een doelpoging van Kevin De Wannemaeker nipt naast. Even later mocht Dieudonné Nfor een corner trappen, en verdween de kopbal van Vincent Deleenheer centimeters naast. Vier minuten voor tijd kon Niels Straetmans voorzetten, en Stijn Serlippens gaf Hans Van Der Biest geen schijn van kans: 1-1.
Door het verlies van Eendracht Machelen had KSV Geraardsbergen voldoende aan één punt om de tweede periodetitel binnen te halen. Volgende zondag komt Olsene op bezoek aan de Molendreef.

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Wannemaeker, Perreman, Serlippens, Wattez (86′ Roelandt), Golike (71′ Deleenheer), Sadones, Straetmans, Vandenborre, Maginet, Van Der Linden (46′ Nfor).

KVVV Ardennen: Van Der Biest, Callens, Gosseye (69′ Pardon), Casiers, Goebeert, Cassiers, Lauwerijns, Verdonckt, Verschelden (82′ Siringo), Van Der Schelden, Verswijver.

Doelpunten: 79′ Lauwerijns (0-1); 86′ Stijn Serlippens (1-1).

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background