11 nov 2007

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – KVV Ardennen

KSV Geraardsbergen – KVV Ardennen: 0-0

In de eerste helft slaagden geen van beide ploegen erin om gevaarlijk voor de dag te komen. In de eerste minuten kon bezoekend doelman Hans Van Der Biest een schot van Pieter Van Der Linden afweren, en net voor de rust ging een poging van Kerim Farjallah voorlangs.
De tweede helft begon met een voorzet van Michael Fleurinck, maar de bezoekende doelman kon de poging van Kerim Farjallah stoppen. Aan de overkant schoot Kenny Engels over het Geraardsbergse doel. Halverwege de tweede helft zorgden de rood-gelen nog een paar keer voor gevaar. Op voorzet van Kerim Farjallah kon Nico Broodcoorens op doel besluiten, maar Hans Van Der Biest tikte de bal over de deklat. Even later kon Kerim Farjallah terug voorzetten, maar de kopbal van Nicky Vandenborre verdween over het bezoekende doel.


Bart Verstichelen

De bezoekers kwamen ook nog even dreigen via Stijn Devreeze, maar Bart Verstichelen kon zijn netten schoon houden. In het slotkwartier konden de Geraardsbergenaars de druk opvoeren, en nog enkele kansen creëren. Doelman Van Der Biest maakte de pogingen van Steven Maginet en Nicky Vandenborre onschadelijk, en op voorzet van Kerim Farjallah besloot Andy Peleman centimeters naast.

KSV Geraardsbergen: Verstichelen, De Wannemaeker, Sadones, Neirinckx (65′ Peleman), Roelandt, Vandenborre, Fleurinck, Broodcoorens (63′ Maginet), Van Slembrouck, Van Der Linden, Farjallah.

KVV Ardennen: Van Der Biest, Callens, Devreeze, Casieris (87′ Vanderschelden), Lauweryns, Huysman, Engels, Carlier (67′ Dhondt), Charbonelle (79′ Holvoet), Gevaert, Verswijver.

Volgende zondag maakt KSV Geraardsbergen de verplaatsing naar FC Nederename.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background